Fingerprint försöker etablera sig ovanför 30 kr - teknisk analys

FING dagschart: I väntan på Q2-rapporten 21 juli 2017 (diagram källa: Infront) FING dagschart: I väntan på Q2-rapporten 21 juli 2017 (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

30 kr-nivån i Fingerprint håller
Fingerprint fortsätter att samla kraft nere vid 30 kr-nivån, och varken köpare eller säljare klarar av att ta kontrollen över aktien.

Bolaget har redovisat mängder av orders, men vad som redan ingår i det förväntade resultatet är i princip omöjligt att avgöra.  Bolaget släpper sin Q2-rapport den 21 juli 2017, och fokus kommer förstås ligga på hur bolaget lyckats i processen med att få ut smarta kort i produktionen.

Teknisk analys
På nedsidan finner aktien stöd krin 28- och 32 kr-nivån, och dessa nivåer kommer hålla fram till Q2-rapporten, och därefter får vi se vad denna utvisar. RSI-kurvan vände upp innan 30-gränsen och detta är ofta ett positivt tecken, men trenden på priset är dock negativ, och därför lägger jag inte för stor vikt vid detta denna gång.

 

FING dagschart: Först när aktien klarar göra en högre botten kan vi prata om ett positivt scenario FING dagschart: Först när aktien klarar göra en högre botten kan vi prata om ett positivt scenario

RSI-kurvan har inte byggt upp någon set-up för någon köpsignal denna gång, och jag vill nu se om aktien klarar av att skapa en högre botten (se dagschartete till höger). Först om den klarar detta har vi en teknisk första indikation på att sentimentet kan ha vänt.

Det mest sannolika är föga oväntat att vi kommer få se Fingerprint sladdra runt i området 29-32 kr inför Q2-rapporten den 21 juli 2017.
Det finns för tillfället ingen signal på plats och den strategiska swing-tradern fortsätter att sitta på läkatren och se!

Rekommenderad läsning på tasajtens finansblogg:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint
-Andra inlägg på tasajten


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln