Fingerprint - så ser den tekniska analysen ut inför fredagens rapport!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Nu till veckan är det dags för Fingerprint att släppa andra kvartalsrapport för året. Om den kommer visa sig vara efterlängtad återstår dock att se.

Ingen, troligtvis inte ens företaget själv vet hur framtiden för detta bolag kommer att se ut. Det beror på att bolaget befinner sig i ett område som ligger längst fram i teknologin för mänskligheten, och dess tumme. Tänk att lilla Sverige befinner sig i frontlinjen för att skapa den ännu okända framtiden. Fantastiskt!

Teknisk analys:
Hur ser då den tekniska analysen ut inför fredagens rapportsläpp?! I dagdiagrammet ovan kan vi se att Fingerprint har fortsatt sin lätt fallande bana, via handel i den lätt negtivt lutande kanal som härskat över aktien de senaste fyra månaderna och nu lagt sig som en semester-sill kring 30 kr-nivån. Det finns uppenbarligen köpare och support på denna nivå. Granskar vi RSI-kurvan kan vi dock se att denna slutat fall och nu trevar uppåt. Detta är försts ett positivt tecken.

Den teknik analysen är dock (så klart) neutral kring 30 kr-nivån, men på fredag väntar ketchup-effekten då rapport släpps.  


 

Tittar vi på stöd och motstånd så finner jag att aktien försöker handlas inom spannet 29,60-31,20 kr, men sista utposten finns på 29 kr.

Huvudscenariot är sidlänges handel kring 30 kr-nivån fram till rapport, och därefter utbrott. 

Låt oss se om marknaden skapar eller förtydligar vilken nivå som är den viktiga, under veckan.

Rekommenderad läsning:
-De senaste tekniska analyserna på Fingerprint, på tasajtens finansblogg

 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln