Fingerprint studsade i kanaltaket - Så agerar du nu!

FING dagschart: Studs i taket så väl för pris som indikator (RSI), diagram källa: Infront FING dagschart: Studs i taket så väl för pris som indikator (RSI), diagram källa: Infront

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Teknisk analys styrde Fingerprints färd
Fingerprint hade ett en teknisk möjlighet att stiga upp till kanaltaket, men här uppe (hade jag varnat) för att RSI skulle slå i "taket" och nå höga "70-gränsen" (från vilken ofta en aktie möter en motreaktion, dvs en rekyl ned i detta fall).

Detta blev exakt fallet denna gång. Fingerprint steg upp och studsade nästan på öret i kanal-taket och RSI på 70-gränsen. Idag föll Fingret tillbaka -3,10 %.

RSI-kurvan har nu vänt ned och likaså. Detta innebär att det positiva momentum vi såg förra veckan, nu har försvunnit ut i cyberrymden. Rekommendationen att stå utanför kvarstår. Detta då det inte finns någon köpsignal på plats. Bolaget har faktiskt inte heller någon stark rapport i ryggen. Den tekniska analysen är fortsatt neutral.


Rekommenderad läsning:
-Senaste analyserna på Fingerprint, på tasajtens finansblogg


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln