Rapportperioden är över - om marknaden vänder upp är dessa två bolag av störst intresse!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Årets andra kvartal blev trots allt en ganska normal rapportperiod. Några bolag överraskade på uppsidan och några på nedsidan. Som helhet var det knappast någon katastrof. Snittbetyget för perioden blev 0,5 (på en skala -3 till +3), samtidigt som aktierna utvecklades i snitt -3,8 % efter bolagens rapporter. Detta kan möjligtvis bero på dollarförsvagningen.

Om man ser till bolagens vinster och kursutveckling ser ELUX och SAND kanske mest lovande ut, och om marknaden stiger är dessa två aktier top picks! Dessa bolag har starka rapporter, men sur kursutveckling i bagaget (med potential att korrigera sig på ett positivt vis).

För att läsa fler inlägg på tasajtens finansblogg, där du även finner teknisk analys:
http://www.tasajten.se/finansblogg-27623555

 

Etiketter: rapportspecial

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln