Fingerprint föll -5,36 % idag - så ser den tekniska analysen ut!

FING dagschart: åter tillbaka i den negativ trendkanalen (diagram källa: Infront) FING dagschart: åter tillbaka i den negativ trendkanalen (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Tecken på neutral marknad redan igår
Efter raket uppgången till 41,87 kr tog rekylfasen vid. Aktien utvecklades svagt hela veckan och igår kunde vi tydligt konstatera att uppgångsfasen var över, och att det inte fanns någon edge i att hålla aktier.

Teknisk analys
Idag fortsatte Fingerprint ned ytterligare -5,36 % och priset har nu fallit tillbaka ned under den redan fallande trendlinjen (taket). Detta är enligt den tekniska analysens skolbok, en klassisk varningssignal. RSI-kurvan faller dessutom fritt och bekräftar den tekniska svagheten. Huvudscenariot är att Fingerprint fortsätter att falla ned mot 32-34 kr i första hand. 

Den strategiska swing-tradern fortsätter att vara flat, och nu väntar ett nytt "bas-bygge" (ackumulering) innan Fingerprint kan göra sig förtjänat av en köpsignal igen. I alla fall som det ser ut nu!

Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint på tasajtens finansblogg!
-Andra inlägg på tasajtens finansblogg


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln