Fingerprint visar livstecken - har köparna återvänt?

FING dagsdiagram: In decision kring platå-taket (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram: In decision kring platå-taket (diagram källa: Infront)
Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint stiger +2,55 % idag och detta innebär att den negativa trend vi sett de senaste handelsdagarna kan vara bruten.

Teknisk analys
Rent prismässigt finner vi Fingerprints aktiekurs just nu exakt på det fallande kanaltaket (eller platå-taket, om man så vill). Detta stöd/motstånd ser ut att möta upp vid cirka 37 kr. Att marknaden stannar upp här och formerar såväl en candlesticks harami (inside bar) som en möjlig doji (+), tolkar jag som att marknaden är "in decision", dvs tvekar.

Granskar vi RSI-kurvan (i dagschartet ovan) kan vi se att denna stoppades upp precis ovanför neutrala 50 och detta är i vanlig ordning en "litet" positivt tecken.

Sammantaget så är den tekniska analysen neutral, och det finns ingen edge i att hålla aktier i Fingerprint just nu. Vi låter nu Fingret fladdra runt en stund, så får vi se om aktien kan formera någon bas-formation kring 38-40 kr-nivån (som sedan kan skapa en kommande köpsignal)


Rekommenderad läsning:
-De senaste inlägg om Fingerprint och teknisk analys på tasajtens finansblogg

 
DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här! 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln