Fingerprint rullar nedför kullen - var tar nedgången slut?

Teknisk analys - uppföljning
Fingerprint glider allt närmare sin målkurs, det stigande kanal-golvet. Sannolikheten att FING skall testa detta är mycket hög.

RSI-kurvan faller och detta bekräftar att sentimentet är negativt.

Att aktiekursen faller bekräftar att säljarna är på plats.

Sammantaget innebär detta att den tekniska analysen är negativ. Vad händer då nere vid "stödet" (kring 32,50 kr och stigande)? Sannolikheten för en upprekyl är över 50 % men det finns ingen orsak att köpa någonting som faller. Vi låter nu FING falla ned till stödet och kanske gör marknaden en ackumulering här och bygger upp en ny bas, som senare kan leda till en köpsignal. För stunden har dock ingenting förändrats, den tekniska analysen är lätt negativt tiltad och målkursen är satt på kanalens golv (32,50 kr).

För att läsa den senaste inläggen om Fingerprint på tasajtens finansblogg:
http://www.tasajten.se/i/t27623555/fingerprint


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln