Fingerprint steg kraftigt igår - har vi en köpsignal på plats?

FING dagschart: Vände upp en bit ovanför själva stödet, vilket är positivt (diagram källa: Infront) FING dagschart: Vände upp en bit ovanför själva stödet, vilket är positivt (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Sist vi tittade till Fingerprint fann vi den på 34,32 kr, med negativa utsikter, och en målkurs nere vid 32,50 kr (kring stödet).

Marknaden ställde ned aktien till 33,50 kr, men här fanns köpare!

Aktien vände tvärt uppåt i går och Fingerprint visade plötsligt styrka! Den fråga vi ställer oss nu är förstås om aktien har vänt upp?!

 

FING 60 min: Lägre bottnar och toppar indikerar ofta svaghet (diagram källa: Infront) FING 60 min: Lägre bottnar och toppar indikerar ofta svaghet (diagram källa: Infront)

Teknisk analys
Om vi zoomar in och tittar på 60 min-chartet (till höger) kan vi se att Fingerprint allt jämt visar fallande toppar och likaså, fallande bottnar!

Detta indikerar på att vi rent tekniskt fortfarande inte fått någon tydlig teknisk vändning.

Sannolikheten att FING stiger upp till det nya motståndet kring 36 kr är lika stor som att aktien faller tillbaka ned mot gårdagens lägsta-nivå på 33,50 kr.

Den strategiska swing-tradern fortsätter att stå på sidan. Först när Fingerprint testar 33,50 kr eller 36,00 kr får vi en fingervisning om hur starka köparna egentligen är.

Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg!


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln