Fingerprint närmar sig det stigande stödet - hur agerar man då?

FING dagschart: priset faller närmare det stigande stödet - men varför skall man köpa aktier som faller? (diagram källa: Infront) FING dagschart: priset faller närmare det stigande stödet - men varför skall man köpa aktier som faller? (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint föll ned -1,48 % och det får ses som en allmänt normal rörelse.

Teknisk analys
Rent teknisk kan vi i dagschartet se att FING faller allt närmare det stigande stödet, som just nu befinner sig kring 32,50 kr.

Den strategiska swing-tradern är flat, och fortsätter att vara så, även om priset skulle falla ned till stödet på 32,50 kr-nivån. Varför köpa en aktie som faller. Orsaken till att den faller är att säljarna är i majoritet, och varför skulle vi vilja köpa aktier då säljarna dominerar marknaden?

RSI-kurvan fortsätter att fladdra planlöst runt neutrala 50 (just nu befinner sig RSI under). Det finns ingen orsak att finna någon information i RSI-diagrammet som inte finns där.

Vi låter helt enkelt FING vara i fred. Det finns ingen edge i någon position just nu.

Rekommenderas läsning:
-Andra inlägg på tasajtens finansblogg


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!
 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln