TEKNISK ANALYS: Fingerprint föll ned genom stöd - sannolikt falskt utbrott och aktien vänder upp!

FING dagschart: Troligtvis "falsk säljsignal" då aktien föll ur kanalen - det mest sannolika är att aktien tar sig tillbaka upp inom kort (diagram källa: Infront) FING dagschart: Troligtvis "falsk säljsignal" då aktien föll ur kanalen - det mest sannolika är att aktien tar sig tillbaka upp inom kort (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint föll ned genom sitt stöd, och ur sin kanal
Ned genom stödet
Fingerprint föll ned och ur det lätt positiva platåkanalen, men vi kan tydligt se att detta negativa genombrott inte alls fick någon genomslagskraft alls.

Aktien vill inte falla ned under 32 kr, och alla som såld/gått kort, i Fingerprint måste nu börja fundera på om deras "bet" är korrekt.

Teknisk analys
Granskar vi RSI-kurvan kan vi se att denna inte heller vill falla särskilt aggressivt. Snarare tvärtom, så går det allt trögare och trögare på nedsidan.

Den strategiska swing-trader har ingen position och detta är den bästa statusen just nu, vilket inte borde komma som någon överraskning då ingen signal finns på plats. Bevisbördan ligger just nu på säljarna, då aktien fallit ned under ett stöd och bara väntar på att trigga nya säljare.

Köpsignal i sikte!
Det mest sannolika är att aktien inom kort tar sig upp över 34 kr, och in i den lätt stigande positiva kanalen igen. När (om) detta sker har vi en liten köpsignal på plats! Vi är beredda!

Rekommenderad läsning:
-Senaste blogginläggen om Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!
-Lär dig mer om teknisk analys, klicka här för ett boktips! 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!

 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln