Fingerprint visar styrka - köpsignalen kommer på måndag!

FING dagschart: Köpsignalen kommer på måndag! (diagram källa: Infront) FING dagschart: Köpsignalen kommer på måndag! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Ingen fingeravtrycks-sensor i iPhone-8
Apples iPhone-8 innehöll ingen fingersensor, utan ansikts-igenkänning!

Vem bryr sig om iFjant, resonerade marknaden.

Fingerprint svarade med att initialt falla ned mot 31 kr-nivån, för att sedan ta fart uppåt, och nu handlas faktiskt Fingerprint högre än innan "beskedet". Detta är absolut ett styrketecken och en klassisk "reversal news-köpsignal" (dvs att en aktie stiger trots negativ nyhet).

Detta förlopp bekräftar den status som den tekniska analysen föreslog i måndags (11 sept) ; dvs att fallet ned under kanalens botten inte innebar en säljsignal, utan att aktien i stället blivit "neutral".
I måndags fastslogs att:

11 sept 2017: Fingerprint handlas svagt inför IPHONE 8-releasen i morgon - var finns köpsignalen?
...Teknisk analys:
Ur det tekniska perspektivet innebär detta fall (ur kanalen) inte en säljsignal, utan snarare att aktien blir "underliggande neutral..."

Kan Fingerprint bryta sitt motstånd? - teknisk analys!
Idag fick vi se Fingerprint handlas till 33,69 kr, precis ett ynka öre från att bryta igenom motståndet på 33,70 kr.  Att Fingerprint attackerar motstånds-zonen 33,50-33,70 kr är också ett styrketecken!
Granskar vi RSI-kurvan kan vi se ett styrkebesked även här; RSI kurvan vände upp innan 30 och pekar nu uppåt (snarare än nedåt)!

Utsagan - Positiva utsikter!
Fingerprint har signalerat för fortsatt uppgång och ett genombrott av 33,70 kr. Då (om/när) aktien bryter igenom 33,70 kr utlöses en köpsignal, med målkursen på den stigande kanalens golv (test underifrån), vilket ger ett målområde på 35-37 kr, med potential för mer! Tänk på att Fingerprint är lämplig att köpa in i flera omgångar, alla till stigande pris!

För dig som vill läsa fler tekniska analyser om Fingerprint på tasajtens finansblogg:
http://www.tasajten.se/i/t27623555/fingerprint


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln