Fingerprint utlöser teknisk köpsignal!

FING dagschart: Aktien har utlöst en teknisk köpsignal efter att nedgången stannat av. FING dagschart: Aktien har utlöst en teknisk köpsignal efter att nedgången stannat av.

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

False break-down
Fingerprint föll ned under 22 kr-nivån men några säljare ville inte haka på.

Teknisk analys
I stället vände aktien upp över 22 kr-nivån, och detta är ett tydligt tecken på att den tekniska svagheten kan vara över.

RSI-kurvan befinner sig nu precis under 30 och är på väg att bryta upp genom 30. Den traditionella tekniska analysen pekar nu på en uppgångsfas med en teknisk målkurs kring 24-28 kr. 

Detta är på inget vis en rekommendation att köpa aktier. Den som vill köpa eller blanka aktier rådfrågar först sin mamma eller sin mäklare.

Rekommenderad läsning:
-De senaste tekniska analyserna på Fingerprint på tasajtens finansblogg


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: fingerprint

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln