Fullständigt MEGA-Rally i Bitcoin +1.200 punkter, så agerar du nu!

Bitcoin 6 tim: Rallyt tog Bitcoin upp till 9.600 idag, men det är dags att ta hem vinst (+32 %), efter att vi ser en doji! (diagram källa: GDAX) Bitcoin 6 tim: Rallyt tog Bitcoin upp till 9.600 idag, men det är dags att ta hem vinst (+32 %), efter att vi ser en doji! (diagram källa: GDAX)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

BITCOIN testar 9.600!
Fullständigt rally i Bitcoin pågår. Jag stack ut hakan och förutspådde MEGA-Hausse och en test av 10.000. Idag fick vi se en test av 9.600.

De abonnenter som köpte BITCOIN på tasajtens senaste köpsignal (de som har abonnemanget: TASAJTEN PRO) på 7236, kunde som mest kamma hem +32 %.

Hur ser då den tekniska analysen ut och hur kan den aktiva swing-tradern agera nu?
De dom följer tasajtens twitter feed TASAJTEN PRO har där fått så väl tweets vid inköp (exempelvis köpsignalen på 7236) som vid försäljning, och de senaste som skickades ut i kväll var en TWEET om vinsthemtagning på 9510,18!

BITCOIN har nästan nått sin senaste målkurs, men vi har fått en möjlig doji i 6 timmars-chartet ovan till höger. Jag tänker inte ta reda på vad den ville berätta för oss. De som följer TASAJTEN PRO på twitter är därmed FLAT, med en enorm vinst i depån denna gång!


 

Antal tradingkontot hos COINBASE har stigit exponentiellt från några tusen till 13,1 miljoner depåer (källa: Coinbase, publicerad av CNBC) Antal tradingkontot hos COINBASE har stigit exponentiellt från några tusen till 13,1 miljoner depåer (källa: Coinbase, publicerad av CNBC)

13 miljoner trading-konton kan inte ha fel?
I en artikel publicerad av CNBC, framgår att antalet tradingkonton på COINBASE, den kanske största BITCOIN marknaden, nu är uppe i exponentiella 13,1 miljoner trading konton!

Källa: CNBC:
https://www.cnbc.com/2017/11/25/bitcoin-tops-8700-to-record-high-as-coinbase-adds-100000-users.htmlUndra vad som händer om alla dessa vill sälja sina bitcoins samtidigt?
De som följer TASAJTEN PRO har nu fått upp till +32 % avkastning på denna senaste tekniska köpsignal i BITCOIN och detta räcker för denna gång. Vi har trots allt 3 signaler som givit enorm avkastning vid samtliga tre tillfällen!

Vi inväntar nu en ny saftig signal innan vi agerar!Men stopp och belägg! Skrev jag inte att BITCOIN kunde nå 25.000 dollar?
Absolut. Men teknisk analys och trading är inte alltid samma sak. Bitcoin har nått sitt mål 8.000-10.000 och vi letar nu en ny saftig signal. En signal som kan ta Bitcoin upp till 25.000!
Just nu nöjer vi oss med upp till +30 % och vi avslutar denna söndags kväll med FLAT position.


För dig som är intresserad av teknisk analys finns såväl abonnemang, videoutbildning och böcker på tasajten:
-Läs mer om hur du kan lära dig mer om teknisk analys, klicka här!


Rekommenderad läsning:
De senaste inlägg på tasajtens finansblogg om BITCOIN, klicka här!


 

Etiketter: bitcoin

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln