Volvo fortsätter uppåt - på väg upp genom 164 kr-nivån inom kort!

VOLV dagschart: Enligt tasajtens tekniska analys kommer Volvo bryta igenom 164 kr-nivån till 70 % sannolikhet (diagram källa: Infront) VOLV dagschart: Enligt tasajtens tekniska analys kommer Volvo bryta igenom 164 kr-nivån till 70 % sannolikhet (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fortsatt hausse i Volvo!
Sagan om Volvo fortsätter, och Våfflan (Volvo) stiger under kontrollerade former.

Detta beror på att stora svenska institutioner inklusive Wallenbergarna har stora köporders i marknaden, att dammsuga upp aktier under längre tid. I alla fall om man skall tro på aktiemarknaden och den kursuppgång vi nu ser i Volvo.

Vem ville inte ha en lastbil när han var liten?

Enligt källor betalade Geely $3,2bn (26 miljarder kronor) för 8,2 % av Volvo, och detta skall endast ses som ett första steg i Geelys strategi. Målet för Geely är, gissar jag) att dammsuga upp så mycket aktier som möjligt tills man kommer till 51 % (oavsett hur sannolikt det är att komma över denna procentsats eller ej). Då har man (kinesen) kontrollen över bolaget men motparten har tillräckligt med aktier (kapital) för att ha kvar viljan att försöka utveckla sin investering, snarare än att lämna den.

Teknisk analys pekar på fortsatt uppgång
Därmed är det upplagt för en bolagsstrid i det tysta i bästa klassiska Wall Street anda. Rent teknisk kvarstår den positiva utsagan med ett kommande genombrott av 164 kr-nivån!


Rekommenderad läsning:
-Lär dig mer om tekniska formationer, klicka här!
-För att läsa de senaste inläggen om teknisk analys på Volvo här på tasajtens
finansblogg, klicka på denna länk! 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: volvo

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln