Teknisk analys: Köpsignal i JM - så högt skall aktien!

JM dagschart: Redo för tekniskt driven upprekyl (diagram källa: Infront) JM dagschart: Redo för tekniskt driven upprekyl (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Bygg och fastighet på väg att rekylerar upp!
Jag skrev om PEAB i helgen (läs blogg, se länk direkt nedan):

2018-01-07 Teknisk analys: PEAB har studsat på sitt starka stöd - på väg upp 6 %!

I denna analys framgick att bygg/fastighetsbranschen har diskonterat det värsta, och att aktierna i denna bransch är på väg att rekylera uppåt, exempelvis PEAB.

Ett annat bolag i denna bransch JM, har också haft en tuff nedgång, och förra veckan föll JM ned under sitt långsiktiga stöd (se dagschartet ovan). Idag tar JM fart uppåt och handlas nu ovanför det stigande stödet igen, och därmed har aktien gjort en "falsk säljsignal", något som innebär att aktien har fått en "köpsignal".

Teknisk analys - JM på väg upp mot 202-205 kr!
Huvudscenariot, enligt den tekniska analysen är att JM söker sig uppåt mot 200 kr-nivån, och väl där sugs upp över denna nivå. Detta kommer få aktien att stiga ytterligare 2-5 kr. Jag sätter målområdet till 202-205 kr!

Detta är på inget vis en rekommendation att köpa aktier, utan en teknisk analys. Du som tänker köpa aktier ringer först din mamma och frågor om det är ok.

För dig som vill läsa mer om teknisk analys
-Köp ett provabonnemang för 200 kr under 1 månads tid, klicka här!
-Läs mer om vad som ingår i tasajtens marknadsbrev


 

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg  - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


 

Etiketter: jm

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln