Teknisk analys: H&M

Kalles Kafé (H&M): Marknaden är överens - aktien är rätt värderad kring 157,50 kr (diagram källa: Infront) Kalles Kafé (H&M): Marknaden är överens - aktien är rätt värderad kring 157,50 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Hennes & Mauritz handlas flat kring tasajtens målkurs 157,50 kr
Ser man på! Kalles Kafé har droppat ned till tasajtens målkurs 157,50 kr.

Tydligen är marknaden överens om att detta är det "rättvisaste" priset på H&M just nu.

I diagrammet ovan till höger kan vi se att H&M fallit ned till 157,66 kr senaste betalat och kring 157,50 kr-nivån har nedgången totalt stannat av.

Att så skett beror på att det inte längre finns någon edge i att sälja aktien, och de som blankat H&M stänger nu sina korta positioner, och dessa köporders möter nu kvarvarande orders!


Teknisk analys
Aktien är därmed rätt värderad och neutral kring denna nivå (157,50 kr) som jag ser saken (men vad vet jag?). Vi är alla bara små vantar som flyger runt som löv på dagis.

Vi letar nu en köpsignal i H&M, och den som gjort sin hemläxa vet vilka tekniska formationer (indikatorer) som har högst träffsäkerhet för sina köpsignaler för detta bolag!

Sammanfattningsvis: Aktien har nått tasajtens negativa målkurs 157,50 kr och är neutral inför Q4 som släpps på onsdag - jag letar en köpsignal!Läs tidigare publicerad inlägg om teknisk analys om H&M på tasajtens finansblogg!
-Klicka här för att läsa senaste blogg-inläggen om Kalles Kafé 

Etiketter: hm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln