ALFA LAVAL: Inför Q4 - så ser den tekniska analysen ut!

ALFA LAVAL dagschart: Gör ofta någon typ av doji vid vändningarna! (diagram källa: Infront) ALFA LAVAL dagschart: Gör ofta någon typ av doji vid vändningarna! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

ALFA LAVAL släpper sin kvartalsrapport imorgon!
Rapportperioden har ännu inte riktigt kommit igång, och den stora batchen kommer på onsdag och ännu en till på torsdag.

Imorgon 07:30 får vi dock se hur Alfa klarat sig under det sista kvartalet.

Teknisk analys
Rent teknisk finner vi Alfa Laval i en down-swing efter någon typ av topp-formation förra och förr-förra veckan. Alfa formerade en candlesticks doji, som med rätt förutsättningar relativt ofta aviserar slutet på innevarande trend. Denna gång fick vi se en doji i januari som utlöste en säljsignal men där köparna tog ut doji:n tak, och fick denna säljsignal att fallera.

Jämför vi denna doji med den vi såg i november som var "tekniskt perfekt" så finns det relativt enkla knep att se om en doji är mer "korrekt" (perfekt) än ej. Det finns skillnader på doji och doji, beroende på hur de uppstår!

Lär dig mer om candlesticks - boken för nybörjare och för dig som vill fördjupa dig!
För dig som är intresserad av att lära dig mer om candlesticks kan jag rekommendera min nästa bok som publiceras tidigt denna vår (troligtvis mars 2018), i ytterst begränsad upplaga.
Passa på att säkerställ ditt exemplar genom förköp via denna länk:
-JA, jag vill förköpa ett ex av boken om candlesticks (innehåller grunderna, fördjupning samt träningsmodul och testmodul där du kan se om du förstått det du läst)

Den tekniska analysen har begränsat värde inför rapportsläpp. En svag rapport tar dock Alfa ned till stödområdet 190-195 kr, och en stark rapport omedelbart upp till 210 kr. Skulle 210 kr brytas finner den aggressiva tradern ännu en viktig nivå att använda som entry (köpsignal)!

I morgon 07:30 för vi se hur det gick för Alfa Laval!


Läs förslag:
-Andra tekniska analyser på tasajtens finansblogg, klicka här!
 

Etiketter: alfa

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln