Teknisk analys: SP500 - är rekylen klar?

SP500 30 min diagram: Upprekylen har nästan nått 50 %-nivån, och är sannolikt inte över, ryckig VÅG B upp till 2765 att vänta på sikt (diagram källa: Infront) SP500 30 min diagram: Upprekylen har nästan nått 50 %-nivån, och är sannolikt inte över, ryckig VÅG B upp till 2765 att vänta på sikt (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

SP500 fortfarande inne i en upprekyl!
SP500 öppnar ned en halva (-0,53 %) , och i 30 min diagrammet ovan till höger kan vi se att SP500 befinner sig i någon typ av upprekyl (VÅG B).
 

Teknisk analys

Hur ser den tekniska analysen ut nu - hur högt kan upprekylen nå?
Enligt min tolkning av Elliotts vågteori skall upprekylen minst nå 38,2 % av längde på VÅG A, som var -279 punkter. Detta ger 2700 blankt. Sannolikheten för detta är mycket hög 67-88 %.
Hit har SP500 redan nått. Det var av denna orsak som målkursen för upprekylen sattes initialt till 2680-2700 (se abonnemangsutgåvan).

Ofta når upprekylen (VÅG B) 50 % av längden på VÅG A, vilket skulle ge 2733.
Denna nivå har SP500 ännu inte nått.

Samtidigt säger den tekniska analysen att upprekylen nästan alltid blir minst 61,8 % av VÅG A då nedgången startade på all-time-high. 

Sammanfattningsvis:
Innebörden är därmed att huvudscenariot för SP500 kvarstår, trots dagens nedgång i USA,
dvs fortsatt upprekyl under mer ryckiga former än normalt, upp till 2765.


Rekommenderad läsning:
-Senaste inläggen om teknisk analys på tasajtens finansblogg, klicka här!


 

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna s Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna s

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!tasajten finns även på Facebook och twitter
https://www.facebook.com/tasajten.se/
https://twitter.com/tasajten?lang=sv
 

Etiketter: sp500

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln