Teknisk analys: PEAB - Vinsthemtagning kring 80 kr var korrekt - vad gäller nu?

PEAB dags-diagram: Med facit i hand kan vi konstater att det var korrekt att sälja sin aktier på 80,40 kr, men om en månad kan det ha varit fel (diagram källa: Infront) PEAB dags-diagram: Med facit i hand kan vi konstater att det var korrekt att sälja sin aktier på 80,40 kr, men om en månad kan det ha varit fel (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Sist vi tittade till PEAB fann vi aktien uppe på 80,40 kr.

För att läsa de senaste blogginläggen om PEAB, klicka här!

Vi konstaterade då att PEAB hade nått sin tekniska målkurs, och att det enligt teknisk analys var sannolikt bäst att sälja sina aktier.

Med facit i hand kan vi se att detta hade varit ett fördelaktigt beslut. PEAB har nu droppat ned -4,0 % till 77,15 kr, och detta efter att RSI-kurvan toppade på precis 70-gränsen. Även detta faktum varnades för i föregående finansblogg om PEAB.

PEAB befinner sig in en teknisk rekyl och aktien samlar kraft för ett nytt uppställ. Jag letar en ny teknik köpsignal som ännu inte är på plats. 

Rekommenderad läsning - För att läsa mer teknisk analys på tasajtens finansblogg:
-Läs de senaste inläggen, klicka här!

 


 

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!tasajten finns även på Facebook och twitter
https://www.facebook.com/tasajten.se/
https://twitter.com/tasajten?lang=sv

 

Etiketter: peab

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln