Valet 2018: Så kommer det att gå!

Dött lopp - och minoritetsregering igen! Inga problem, sosseblocket och borgarblocket har redan lovat varandra att inte fälla den andre. Dött lopp - och minoritetsregering igen! Inga problem, sosseblocket och borgarblocket har redan lovat varandra att inte fälla den andre.

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

För en gångs skull fokus på den egna politiken
Det är valår i Sverige i år, och detta är kanske det viktigaste valet i Sverige på riktigt länge.

Paradoxalt nog kommer detta till trots att bli det lugnaste valet på länge. De saftiga påhoppen kommer att utbli från båda sidor (sosseblocket och borgarblocket) i stor utsträckning då varje påhopp på ena sidan kommer mötas av påhopp tillbaka, och de enda som händer då är att väljarna skräms i väg till Sverigedemokraterna.

Detta i sin tur kommer leda till en ännu mer paradoxal verklighet - partierna måste fokusera på att tala om sin egen politik! i stället för att kritisera sina motståndare. VA! vad var det du sa? Ska de inte kasta skit på varandra?

Hur kommer då svenska folket att rösta?
Föga oväntat kommer det att bli dött lopp igen. Inget block kommer få egen majoritet.
Detta är dock inget problem. "Borgarna" har redan lovat att inte fälla en Socialdemokratisk regering (under pågående mandatperiod 2014-2018) mot löftet att Sosseblocket inte fäller en borgerlig regering i händelse av att borgarblocket skulle vinna 2018.

I politik är allt tillåtet.

Räkna med ett intressant val, som inte kommer att avgöras beroende på hur många som röstar på Socialdemokraterna eller Moderaterna, utan i stället huruvida Miljöpartiet, Kristdemokraterna och Liberalerna klarar av att övertyga väljarna om att de har något att erbjuda svensk politik.

Oavsett hur det slutar så har demokratin vunnit. 

Det svenska valet hålls den 9 september 2018
Fotnot: tasajten är en politisk och religiös oberoende blogg
För dig som är intresserad av galna tekniska analyser med abnorma målkurser
Som till exempel att Bitcoin skulle nå 25.000 då den stod i 8.252 dollar, läs finansbloggen nedan:
-2017-11-20 12:11  Därför kommer Bitcoin fortsätta upp till 25.000 dollar!
-Läs andra tekniska analyser på tasajtens finansblogg


 

Vill du har ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras?
-Registrera din e-post adress här!


DELA - Berätta gärna för dina vänner om denna finansblogg 
- med ett enda knapptryck!

Jag är mycket tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!tasajten finns även på Facebook och twitter
https://www.facebook.com/tasajten.se/
https://twitter.com/tasajten?lang=sv 

Etiketter: riksdagsvalet2018

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln