Teknisk analys: Bitcoin nära stor köpsignal!

BITCOIN 6 timmar-chart: Är marknaden flat? (diagram källa: GDAX) BITCOIN 6 timmar-chart: Är marknaden flat? (diagram källa: GDAX)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Nyhetsdrivna-rörelser, vad har facebook med det att göra?
Bitcoin fick smaka på piskan efter att Google, SNAP och facebook meddelade jordklotet att man inte längre tänker tillåta cryptovaluta-reklam på sina plattformar.

Detta är humor då flertalet firmor  just nu meddelar att man pausar sina reklamköp på facebook efter att facebook tillhandahållit information om användare till tredje part (Cambridge Analytica).

Facebook kommer snart att få börja kämpa för att återfå sina annonsörer, kunder och ett positivt momentum.Nedan kan vi se hur det går för Tom Cruise på hans nya försäljarjobb på Facebook. 
Här försöker han sälja in en annonsplats till chefen på Bitcoin:

G20 - länderna har större fiskar att fritera
Mitt i pågående nedgång meddelar därefter G20-länderna att man inte överväger några utredningar eller restriktioner mot cryptovalutor - de får hålla på bäst de vill i gråzonen.
Köparna återvänder till Bitcoin och priset stiger aggressivt!


 

Bitcoin 6h-chart: Nu högre bottnar, med köpsignal i sikte! (diagram källa: GDAX) Bitcoin 6h-chart: Nu högre bottnar, med köpsignal i sikte! (diagram källa: GDAX)
Teknisk analys
Det är tydligt att Bitcoin finner en bred jämvikt kring 8.000/ 9.000/ 10.000.
Denna jämvikt variera och just nu gäller 9.000.
Den tekniska analysen är därmed neutral.

Vi kan däremot se att Bitcoin gått från lägre bottnar till hägre bottnar, och detta är i vanlig ordning ett positivt tecken! (se röda stöd i diagrammet till höger).

Om Bitcoin kan bryta upp genom nättaket och det stigande motståndet (gul linje), så utlöser Bitcoin en tydlig köpsignal med 20-40 % potential!


Stort tack för att du följer tasajten!
"Help me - Help YOU!"

Rekommenderad läsning:
-Andra inlägg om teknisk analys på tasajtens finansblogg!
http://www.tasajten.se/finansblogg-27623555


 
Etiketter: bitcoin

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln