UTSAGAN: Rally i OMX efter att Trump och Juncker kommer överens på onsdag!

Management-by-örfil: Här får EU-kommissiones talesman "Margarita Schimpans" en härlig "huvud-hurvel". Undra vad facket i Sverige hade sagt om detta? (källa: express.co.uk) Management-by-örfil: Här får EU-kommissiones talesman "Margarita Schimpans" en härlig "huvud-hurvel". Undra vad facket i Sverige hade sagt om detta? (källa: express.co.uk)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fyllefejset Juncker till USA för att lösa handelskonflikten!
Fyllefejset Juncker styr EU enligt "management-by-bitch slap". Att örfila sina anställda har många fördelar antar jag.
Dels känner de anställda sig omtyckta och får via örfilen uppmärksamhet från chefen. Örfilen ger även den anställde arbetsglädje.Vad gör "Management-by-örfil" så framgångsrik inom styrning inom politik?

Jag vet inte.

Varför inte ringa ned till Jean Claude "italienarna är lata och korrupta" Juncker och fråga?

 

Juncker till USA för att lösa handelskonflikten med USA (källa: Reuter) Juncker till USA för att lösa handelskonflikten med USA (källa: Reuter)

Trump vill också avsluta handelskriget med EU för att kunna sätta press på KINA - både EU och USA vinner om man kommer överens
Juncker åker nu till USA för att ge Trump en örfil, men även med mössa i hand - för att lösa handelskonflikten med USA och Donald Trump.

Resultatet av detta möte är uppenbart. Trump och Juncker kommer komma överens om att jämna ut tullarna så att alla är nöjda.

Argumenten för en lösning på handelskonflikten är:
1: EU:s företag vill kunna fortsätta att växa, men USA som stor marknad
2: Juncker behöver fila till sitt kantstötta cv efter senaste eskapader
3: Trump vill inte längre att handelsvillkoren missgynnar USA

Men kanske viktigaste argumentet just nu:
4.Trump vill avsluta sin kampanj mot Europa, för att stärkt med ett avtal med EU kunna sätta press på KINA. 

Som jag ser saken, så vinner både EU och USA på att Trump och Juncker kommer ut ur detta möte med positiva nyheter där man avslutar handelskriget. 

 

OMX intraday: De som följer tasajtens tekniska marknadsbrev fick köpsignalen då 1532 bröts (diagram källa: Infront) OMX intraday: De som följer tasajtens tekniska marknadsbrev fick köpsignalen då 1532 bröts (diagram källa: Infront)

Rally i OMX på väg
Jag sticker ut hakan och säger att OMX kommer rusa rejält i veckan på dessa nyheter! och den köpsignal som vi fick då 1532 bröts fortsätter att driva upprekylen i OMX mot nya höjder. OMX nådde sin första tekniska målkurs 1580-1620, och den nya målkursen sätts till 1620-1680.


För dig som vill läsa marknadsanalyser och tekniska rekommendationer varje dag:
-Teckna ett abonnemang hos tasajten, jag tror priset inte är högre än en kopp kaffe på stan per dag!

-Sakta i backarna! Jag vill först läsa mer om vad som ingår i tasajtens tekniska marknadsbrev

-App app app! Jag vill inte läsa något jedra marknadsbrev, jag vill själv lära mig att analysera diagram - och finna tekniska köpsignaler! Köp någon av Per Stolts tekniska analys-böcker - läs mer klicka här!Disclaimer - friskrivning
Att handla aktier är extremt farligt. Denna blogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja något finansiellt instrument. Allt som skrivs på denna larviga blogg skall ses som okvalificerade gissningar, av en simpel amatör.
Om du vill handla aktier frågar du först din mamma om lov. Vi hoppas Jean Juncker får det riktigt roligt i USA och på Disney World!

 

Etiketter: omx

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln