Trump erbjuder EU en tullfri allians (på alla varor) - OMX redo att rusa upp i nättaket!

Trump erbjuder EU; att USA tar bort alla tullar på alla varor - det enda EU behöver göra är att göra likadant och säga "ja" (källa: Trump himself) Trump erbjuder EU; att USA tar bort alla tullar på alla varor - det enda EU behöver göra är att göra likadant och säga "ja" (källa: Trump himself)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Trump erbjuder en helt tullfri allians - allt Juncker behöver göra är att erbjuda samma sak och säga "ja"
Det är dags att dropp bullshi#tet.
Juncker är nu i USA och skall träffa Trump i morgon.

Trump har precis meddelat på twitter att han och USA är redo att droppa ALLA tullar och tjafs, på ALLA varor som EU vill sälja i USA, om Juncker är beredd att droppa alla sina tullar.

Detta vore en sann handelsfri allians, enligt, enligt Donald Trump.


Står EU för "frihandel" eller inte?
Detta är ett genialt drag, och Juncker kommer nu tvingas bekänna färg. Står EU för "frihandel" eller inte. Säger Juncker nu "nej" till en helt tullfri allians kommer EU förlora ansiktet mot omvärlden. Sannolikheten att Juncker går med på detta är absolut tillräckligt hög för att vi skall få se mega hausse i morgon - och sanna mina ord!
-Även på torsdag!

Börsrally utan dess like står för dörren - teknisk analys
Om Juncker går med på detta kommer vi se en öppning för OMX kring 1640-1670. Ur det tekniska perspektivet finner OMX motstånd på 1680 och allt-time-high 1720.

Imorgon får vi se hur ärliga EU var då de deklarerade sin hederfyllda inställning emot tullar, och förespråkade "frihandel"!


Rekommenderad läsning:
-De senaste inlägg på tasajtens finansblogg, klicka här!  

 

Etiketter: trump

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln