TEKNISK ANALYS: Nytt rally i Fingerprint +7,6 %, här finns den galna målkursen (+100 % upp)!

FING dagschart: Priset attackerar motståndet med fart - och kommer att bryta igenom! (diagram källa: Infront) FING dagschart: Priset attackerar motståndet med fart - och kommer att bryta igenom! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten

Visst finns det teknisk styrka i Fingerprint
Fingerprint rusar aggressivt idag, och vi kan se att aktien handlas till +7,6 % och börskursen kommer allt närmare det stigande kanaltaket.

Denna uppgångsfas kommer inte som någon överraskning då jag skrev om Fingerprint redan igår på tasajtens finansblogg, och där påpekade att den tekniska analysen var positiv - och att aktien är på väg upp genom 8 kr-nivån för att testa 12-16 kr.

Låt oss se vad jag babblade om igår om Fingerprints utsikter: 
2018-07-26: Teknisk analys på Fingerprint
Rent teknisk befinner sig Fingerprint i en uppgångsfas, och aktien kommer nu att testa 8 kr, och sannolikheten för ett genombrott är - som jag ser saken - cirka 55-67 %.
Jag sticker ut hakan och förutspår ett rally upp genom 8 kr, men en kommande test av 10-16 kr. Visst vre det roligt om aktien stängde sitt gap på just 16 kr, och att ett av Sveriges mest intressanta bolag fick se de framgångar vi alla hoppas på!


-Läs hela gårdagens tekniska analys på Fingerprint, klicka här!


Därför är Fingerprint på väg upp genom motståndet på 8 kr:
Den som gjort sin hemläxa vet hur en aktie oftast uppför sig innan ett genombrott av ett motstånd sker. För dig som inte vet detta - lär dig mer om teknisk analys i min trading bok!

-Daytrading med teknisk analys som beslutsunderlag!
(finns endast ett fåtal böcker kvar, och någon ny upplaga är inte planerad på länge)


 

Köp boken och lär dig mer - den som kan mest vinner mest? Köp boken och lär dig mer - den som kan mest vinner mest?

I denna bok får du lära dig:
-Hur man finner de mest tydliga och träffsäkra köp- och säljsignalerna i de bästa tekniska analysmetoderna (som jhur du skall ag ser saken)!
-Hur du undviker de vanligaste misstagen inom trading som nybörjare gör, helt i onödan!
-Hur professionella traders tänker och agerar!
-Hur de psykologiska aspekterna påverkar dig då du handlar - samt vad du gör åt saken!
-Var du mest fördelaktigt placerar sin entry och exit (stop-loss)!
-Grundläggande syn på riskhantering - hur du gör din trading lönsam!


-Beställ boken nu med en gång! 

 

FING: På väg att stänga gappet på 16 kr (diagram källa: Infront) FING: På väg att stänga gappet på 16 kr (diagram källa: Infront)

Tillbaka till den tekniska analysen - som är positiv, och varför genombrottet av 8 kr är på väg:
Fingerprint stiger nu med allt större volatilitet (aktien rör sig mycket, upp eller ned, eller både och), och detta är det första tecknet på att större aktörer är på plats. I alla fall som jag ser det.

Att aktien rör sig mycket i sig, innebär inte självklart att större och "långsiktigare" köpare (dvs sådana som inte avser att sälja aktien om typ 5 sekunder) är på plats.

Volatiliteten kan vara skapad av traders, och de klarar inte hålla kvar kursen på höga nivåer särskilt länge. Ett exempel är högvolatilitet där aktien rusar +7 % och sedan stänger på 0 %.

Men om den höga volatiliteten backas upp av stigande pris, där aktiekursen inte faller tillbaka utan fortsätter att stiga därefter - ja då finns större utsikter för ett genuint köpintresse från större aktörer (sådana som har power att lägga en order på 1.000.000 aktier, som skall köpas in under en vecka, exempelvis!).

Den tekniska analysen är positiv för Fingerprint och jag har redan stuckit ut hakan (igår) och förutspått en uppgång på över +100 % från gårdagens 7,31 kr till att täppa gappet på 16 kr (målområdet satt till 10-16 kr, tror ingen gråter om det blir "bara" blir 10 kr)


Nu är det färdig babblat - nu är det upp till bevis!
Blir hausse och det ka-schiiing på kontot, eller baisse och besvikna "du är en sopa mail" i mailboxen?

gogogogogo!
Rekommenderad läsning:
-Därför blir det ingen nyemmission i Fingeprint (publicerad innan Q2 2018)!Disclaimer
Gör inget dumt. Köp inte aktier för egna pengar. Använd i stället pengarna du fick av snälla morfar. Fråga dock först din mamma om det är ok, och köp ingenting som befinner sig i fallande trend. Aktier faller därför att säljarna är i majoritet. Varför i hela fridens namn skulle vi vilja köpa aktier då? Glöm inte heller att alltid använda stop-loss. Professionella swing-traders, låter sällan en enskild affärsidé kosta mer än -2 % (i högvolatila aktier något mer). 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln