TEKNISK ANALYS: Fingerprint har målkursen +100 % upp, aktien på väg mot 16 kr!

FING: Rusade faktiskt +23 % på tvådagar efter att tasajtens finansblogg identifierat ett teknisk köpläge i Fingerprint (diagram källa: Infront) FING: Rusade faktiskt +23 % på tvådagar efter att tasajtens finansblogg identifierat ett teknisk köpläge i Fingerprint (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingret rusade +23 % sedan tasajten identifierade köpsignalen!
Den som följde den tekniska analysen på Fingerprint fick en fin entry kring 7,31 kr: det framgick av tasajtens tydliga och träffsäkra tekniska analys den 25 juli 2018. För att läsa denna finansblogg, se länk nedan:

2018-07-25 20:18 FING 7,31 KR
TEKNISK ANALYS: HAUSSE I FINGERPRINT IDAG +9,3 %! HAR VI EN KÖPSIGNAL PÅ PLATS?

Den tekniska analysen gav där en målkurs på 10-16 kr, vilket skulle ge en potential på hela +100 %.
Aktien steg kort därpå upp och testade 9 kr-nivån. Den alerta swing-tradern kunde härmed se en vinst om hela +23 % på bara två dagar. Därmed kunde du som följer tasajtens finansblogg läsa om denna uppgång redan innan den inträffade - igen!

Om vi droppar sk#t-skrytet nu och i stället fokuserar på framtiden - tänk på framtiden! därför att det är där du ska spenderar resten av ditt liv - så finner vi Fingerprint precis ovanför 8,00 kr-nivån. Stöd eller motstånd har mindre betydelse för dessa typer av högvolatila aktier, då priset i princip är all-over-the-place! 

 

FING: Den tekniska analysen pekar på stigande positivt momentum, och därmed har aktien tagit sikte på att stänga gappet på 16 kr, om du frågar mig - men vad f#n vet jag? (diagram källa: Infront) FING: Den tekniska analysen pekar på stigande positivt momentum, och därmed har aktien tagit sikte på att stänga gappet på 16 kr, om du frågar mig - men vad f#n vet jag? (diagram källa: Infront)

Teknisk analys
Min galna målkurs på +100 % och en kommande test av 16 kr kvarstår.

Om du är tveksam kan du ringa ordförande och VD och fråga varför de köpte på sig mer aktier innan tysta perioden för Q2 2018 startade.

Kommer aktien att testa 10 kr? Har påven lustig hatt?

Sammanfattningsvis: Det blir en come-back för Fingerprint och den positiva målkursen kvarstår med +100 % och målområdet 10-16 kr. 

Följ tasajten på twitter - se länk här!
Följ även tasajten på twitter, om du vill få fler värdelösa struntkommentarer om marknaden
https://twitter.com/tasajten?lang=sv


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!
Disclaimer
Köp gärna aktier i Fingerprint om du tror på tomten.
Det som står i denna blaska tasajtens finansblogg, är på inget vis någon rekommendation att varken köpa eller sälja aktier. Vem bryr sig egentligen vad grannen har för position i Fingerprint. Glöm inte professionella swing-traders, låter sällan en enskild affärsidé kosta mer än -2 % (i högvolatila aktier något mer). 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln