TEKNISK ANALYS: Fingerprint rusar +4,8 % efter magisk formel i boken om Tomtar & Troll!

FINGERPRINT dagschart: Aktien rusar inne i en teknisk köpsignal - men du tror väl ändå inte på teknisk analys eller Tomtar & Troll? (daigram källa: Infront) FINGERPRINT dagschart: Aktien rusar inne i en teknisk köpsignal - men du tror väl ändå inte på teknisk analys eller Tomtar & Troll? (daigram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Rallyt fortsätter i Fingerprint efter teknisk köpsignal!
Dagens vinnare är Fingerprint som stiger +4,8 % och tar avstamp mot högre höjder.

För den som tror på Tomtar & Troll och Teknisk Analys finns en uppdiktad myt om att Fingerprint befinner sig i en teknisk köpsignal, och att det finns ett elakt troll uppe vid 16 kr, som måste tillrättavisas.
 

FINGERPRINT dagschart: Aktien stiger trots en urusel rapport - den som gjort läst boken om Tomtar & Troll vet att detta utlöser en magisk formel som får aktiekurser att ibalnd stiga (diagram källa: In FINGERPRINT dagschart: Aktien stiger trots en urusel rapport - den som gjort läst boken om Tomtar & Troll vet att detta utlöser en magisk formel som får aktiekurser att ibalnd stiga (diagram källa: In

Teknisk Analys
För dig som är intresserad av just Tomtar & Troll finns en facebook-grupp som jag startat som handlar om teknisk analys.

I en mer djuplodad teknisk analys har jag letat fram en gammal klassisk teknisk köpsignal som kallas
"reversal news".

Innebörden är enkel.

Om en aktie inte faller på negativa nyheter - då är köparna i majoritet!

I dagsdiagrammet ovan kan vi se hur Fingerprints sura sk#t-rapport (förlåt) landade på -578 miljoner kronor, men vad gjorde marknaden?
Jo den steg i stället upp genom högsta betalkurs under denna katastrofala rapportdag! Därmed reagerade marknaden totalt tvärtom på negativa nyheter - REVERSAL NEWS!

Vill du lära dig mer om REVERSAL NEWS och förstå mer om hur man finner tekniska köp- och säljsignaler?
Gå då med i tasajtens tekniska analys grupp. Det enda du behöver göra är att klicka och följa nedanstående facebook-länk:
Här kan du läsa hela artikeln om REVERSAL NEWS (KÖPSIGNAL) i Fingerprint:
(VARNING! Endast för de som tror på Tomtar & Troll)

https://www.facebook.com/groups/2200143193548395/

Fingerprint stiger idag starkt trots en annars sur börs. Sedan denna magiska besvärjelse uttalats på 7,31 kr, då vi fick denna tekniska köpsignal (skyll inte på mig) - har aktien nu stigit +22,5 %.

Det är en lång väg till sju-mila-skogen och den tekniska målkursen på 16 kr (målområde 10-18 kr).

Gogogogogogo!


Rekommenderad läsning:
-Läs den senaste tekniska analysen om Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!

-Gå med i tasajtens tekniska analys grupp och lär dig mer om hur du finner tydliga och träffsäkra tekniska signaler, samt mer trollformler i Tomtar & trolls värld, klicka här!Disclaimer - Friskrivning
Köp gärna aktier i Fingerprint om du tror på tomten. Det du läser på denna finansblogg skall jämföras med fyllesnack i parken. Om du är så dum att du köper aktier i Fingerprint får du skylla dig själv. Tasajten och dess författare ersätter varken direkt eller indirekta förluster, eller uteblivna vinster på grund av att du tror på tomten och ser detta babbel som en rekommendation, vilket det på inget vis är. Det du läser på denna finansblogg skall inte ses som en rekommendation att varken köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Du som vill handla aktier frågar först din "goda man", din "mamma" eller går över till din granne Lennart (han kan allt!).

Kom ihåg att professionella traders låter sällan en position skapa en större förlust än -2 % på någon enskild affärsidé.
Professionella traders låser även in vinst på vägen och flyttar sin stop-loss ibland till inköpskursen för att undvika att en position som visar vinst, övergår till en förlust.
 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln