TEKNISK ANALYS: Den tekniska analysen fick rätt i Bitcoin för 5:e gången i rad - visst blev det ryckig sidlängesmarknad!

BITCOIN 30 MIN: Den tekniska analysen pekade på att nedgången behövde ta ett break - för att övergå i ryckig sidlänges fas, något som tydligen blev verklighet denna gång (diagram källa: IG) BITCOIN 30 MIN: Den tekniska analysen pekade på att nedgången behövde ta ett break - för att övergå i ryckig sidlänges fas, något som tydligen blev verklighet denna gång (diagram källa: IG)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Ryckig och flat marknad för Bitcoin!
Efter en tids nedgång signalerade den tekniska analysen plötsligt för ett stopp i baissen, och att vi i stället för nedgång, skulle få se ryckig färd i spannet 6.000-7.000.

Med facit i hand kan vi konstatera att den tekniska analysen fick rätt igen för 5:e gången i rad.

Efter en köpsignal som slagit in på - då Bitcoin nådde målkursen 8.000, följt av 3 säljsignaler som också blivit verklighet - lyckade den tekniska analysen nu pricka in en sidlänges ryckig neutral marknad i spannet 6.000-7.000.

Teknisk analys
Den befintliga analysen står. Bitcoin finner jämvikt kring 6.000 och därför vill inte priset falla ned u nder denna nivå. Huvudscenariot är fortsatt ryckig färd utan trend i spannet 6.000-8.000.


Rekommenderad läsning:
-Senaste tekniska analysen på BITCOIN här på tasajtens finansblogg, klicka här!


 

Etiketter: bitcoin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln