TEKNISK ANALYS: Fingerprint tappar fart - se upp! Aktien inte längre teknisk positiv!

FING B: RSI faller ned under 70 och den tekniska analysen är inte längre positiv, utan nu "neutral" (diagram källa: Infront) FING B: RSI faller ned under 70 och den tekniska analysen är inte längre positiv, utan nu "neutral" (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint nådde 9,35 kr
Fingerprint avancerade upp mot 9 kr, men lyckades inte riktigt nå sitt tekniska målområdet 10-16 kr.

Som högst fick vi se Fingerprint nå 9,35 kr.

Teknisk analys
Fingerprint handlas fortfarande ovanför sitt platå-tak, men om vi granskar RSI-kurvan så kan vi se att denna nu glidit ned under 70-gränsen och befinner sig i fallande trend.

Ur det tekniska perspektivet så är detta ett negativt tecken, och innebörden är att aktien går från att vara tekniskt positiv till neutral. Den strategiska swing-tradern som tror på tomten - och därmed även möjligtvis även på teknisk analys, har ingen position i en aktie som är neutral. 

Sannolikheten för uppgång är nu lika stor som för nedgång. Därmed så är den tekniska köpsignal som identifierades nere vid 7,31 kr över för denna gång. Aktien har nu stigit +19,8 % sedan kaffesumpen sa "bu" på 7,31 kr. Ibland är kaffesump allt bra att ha!


 

Teknisk analys i ett nötskal. Teknisk analys i ett nötskal.

Rekommenderad läsning:
-De senaste analyserna på Fingerprint, på tasajtens finansblogg, där du kan läsa tydliga och träffsäkra spå-i-kaffesumps-analyser!


Disclaimer - friskrivning
Att tro på Tomten eller vad som står på denna blogg kan vara lika farligt som att handla aktier. Denna bloggar rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Om du vill handla aktier frågar du först din granne Lennart om råd.
 

 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln