TEKNISK ANALYS: Nytt Rally i Fingerprint +50 % sedan första köpsignalen - så ser den tekniska analysen ut nu!

FINGERPRINT: Efter att Tomtens kaffesump visade teknisk köpsignal på 7,31 kr, har aktien nu passerat +50 % och ytterligare en 50 procentare är på gång, om man skall tro Tomten (diagram källa: Infront) FINGERPRINT: Efter att Tomtens kaffesump visade teknisk köpsignal på 7,31 kr, har aktien nu passerat +50 % och ytterligare en 50 procentare är på gång, om man skall tro Tomten (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint passerade just +50 % sedan första köpsignalen på 7,31 kr!
Rallyt fortsätter i Fingerprint, och alla som tror på Tomten är just nu väldigt förväntansfulla.

Tomten har nämligen spått i kaffesump och påstått därefter att den där larviga aktien som heter Fingerprint skall stiga upp till 16 kr.

Upp till var och en att tro på Tomten eller ej.

Teknisk analys
Enligt kaffesumpen så befinner sig Fingerprint i en köpsignal enligt teknisk analys sedan köpsignalerna på 7,31 kr och 9,14 kr.
trading är dock som surfing och är man inte med från början när vågen startar så kommer man att finna att det oftast blir fel om man försöker komma upp på brädan då vågen redan tagit fart.

Från den första köpsignalen på 7,31 kr har nu Fingret stigit +50 % 

I dagsdiagrammet ovan kan vi se att Fingerprint brutit upp över sitt kanaltak och precis som Tomten sa, så tog aktien och uppgången fart därefter! RSI-kurvan befinner sig nu på höga 80 och detta tyder på teknisk styrka!

Befintlig kaffesumps bedömning kvarstår. Tomten hälsar att Fingerprint är på väg uppåt för att stänga igen "gappet" på 16 kr!


Sammanfattningsvis: Fingerprint är på väg upp mot 16 kr enligt teknisk analys!Missa inte teknisk analys även på OMX!
-För dig som vill få teknisk analys på aktier och OMX innan öppning, finns tasajtens tekniska marknadsbrev, läs mer här!Disclaimer - friskrivning
Att tro på Tomten eller vad som står på denna blogg kan vara lika farligt som att handla aktier. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla aktier för pengar är extremt riskfyllt och 
rekommenderas ej. Om du vill handla aktier frågar du först din granne Lennart om råd. 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln