TEKNISK ANALYS: Loomis har utlöst farlig teknisk säljsignal efter att huvudskuldran faller idag - negativa målkursen -28 %!

IKEA meddelade för en vecka sedan att man provar ett varuhus utan kontanter. Faller detta väl ut kommer man sluta helt med kontanter. Källa: Smålandsposten:http://www.smp.se/nyheter/ikea-varuhus-sluta IKEA meddelade för en vecka sedan att man provar ett varuhus utan kontanter. Faller detta väl ut kommer man sluta helt med kontanter. Källa: Smålandsposten:http://www.smp.se/nyheter/ikea-varuhus-sluta

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Vågar du hantera kontanter i din butik?
Det är ingenting konstigt som händer i LOOMIS.
Det stigande kriminaliteten har fått efterfrågan på kontantsäkerheten att rusa i höjden, och detta har gynnas Loomis enormt.

paradoxalt nog som kommer denna utveckling på sikt att leda till att marknaden för LOOMIS är på väg att minska.

Butik efter butik kommer nu att börja ta kostnaderna för VISA-kort hanteringen mot att få bli en kontantlös butik. Du vill väl inte bli rånad heller?


IKEA provar ett varuhus utan kontanter - hela koncernen kan bli kontantfri om detta faller väl ut:
I Smålandsposten kunde vi bara för någon vecka läsa om att IKEA nu tar ett första steg mot den kontantlösa butiken, och gör en test i Småland. Om detta test faller väl hus kan hela koncernen bli kontantlös, säger IKEA. Räkna med att även andra butiker redan börjat avveckla sina hantering, som bara kostar pengar och lockar våldsamma rånare! 

Glöm inte - vad ska facket säga, om man inte åtgärdar riskerna med kontohantering, efter alla rån som vi nu ser!

Källa:
Smålandsposten 2018-08-30 (för 6 dagar sedan)
http://www.smp.se/nyheter/ikea-varuhus-slutar-med-kontanter/

 

LOOM dagschart: Den som tror på Tomten och teknisk analys, finner här en farlig säljsignal efter att huvudskuldran faller idag. Målkursen för den som tror på att-spå-i-kaffe-sump finner denna nere kri LOOM dagschart: Den som tror på Tomten och teknisk analys, finner här en farlig säljsignal efter att huvudskuldran faller idag. Målkursen för den som tror på att-spå-i-kaffe-sump finner denna nere kri

Teknisk analys
För den som tror på Tomten och hans förmåga att spå i Kaffe-sump, finner vi en hoccus-poccus teknisk analys där en tydlig sago-formation har uppstått.

Kom inte och säg att du tror på sagor och teknisk analys!

I Kaffesumpen finner vi en ovanligt  tydlig negativ huvud/skuldra formation, och enligt sagoboken innebär denna att priset skall falla ned till Tomtens släde ute i skjulet.

Rent konkret innebär detta att aktien har signalerat för en sannolik nedgång som kommer blir lika stor som hela formationens höjd, vilket motsvaras av 360-380 kr, vilket ger -80 kr. Denna nedgång om -80 kr dras sedan av från nacklinjen som går på 280 kr-nivån!

Tomten säger att hans huvudscenario är en sannolik nedgång mot 200 kr-nivån!

För den som tror på IKEA, Tomten och teknisk analys, har därmed ett komplett case på plats. Den fundamentala analysen pekar på nedgång. Den tekniska analysen pekar på nedgång. Tomten pekar på nedgång. 

Om inte Loomis klarar av att öka sitt resultat i denna maximala kriminella omgivning vad kan då få resultatet att stiga? Källa:  S&S Om inte Loomis klarar av att öka sitt resultat i denna maximala kriminella omgivning vad kan då få resultatet att stiga? Källa: S&S

Q2 2018 visar att bolaget expansion sannolikt har toppat?
Enligt Skydd & Säkerhet hade Loomis ett tufft Q2 2018, och bolaget visade såväl sjunkande marginaler som fallande rörelseresultat.

"...Orsaken till kursfallet uppges vara lägre volymer i framförallt Sverige och Frankrike."

Källa: S&S Skydd & Säkerhet, se länk nedan;
https://www.skyddosakerhet.se/article/view/612667/tufft_for_loomis_under_q2


Om inte Loomis klarar av att öka sitt resultat i denna maximala kriminella omgivning vad kan då få den att stiga?Tillbaka till den tekniska analysen:
Att Loomis är på väg att bryta igenom sin tekniska formation, kunde Du läsa om redan igår.

Tomten säger att kaffesumpen nu visar att nedgången kan börja ta fart inom kort. Tomten meddealr också att du alltid skall använda en stop-loss och att professionella traders nästan aldrig riskerar mer än -2 % på någon enskild vansinnig kaffesumps-idé-spådom! Målområdet 190-240 kr säger Tomten


Rekommenderad läsning: 
-Gårdagens inlägg om teknisk analys på LOOMIS, på tasajtens finansblogg, klicka här!


Disclaimer - friskrivning
Att tro på Tomten eller vad som står på denna blogg kan vara lika farligt som att handla aktier. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla aktier för pengar är extremt riskfyllt och 
rekommenderas ej. Om du vill handla aktier frågar du först din granne Lennart om råd. 

Etiketter: loom

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln