TEKNISK ANALYS: Rallyt i Fingerprint fortsätter +6,7 %!, så ser utsikterna ut nu! 

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


SPRAAAAAAAAAK I HÖGTALAREN!!!
-God afton, detta är kaptenen som pratar. Vi har kommit iväg i tid för en gångs skull och vi flyger just nu med en hastighet av
2 mach. Detta innebär att först rör sig diagrammet och sedan kommer köporders in och driver upp kursen till den matchar diagram-hanterings-systemet - något som sker till ljudet av CASHiiiNG!!!!!! Långt bakom om kan vi se en skara fondförvaltare som håller på att raka av sig, både sitt gråa hår och sin kort-posse. Vädret på Gran Canaria är +28 och Sol, och vi beräknas landa enligt tabell klockan 16. Jag vill också påminna om att det är All-Inclusive på hela Ön. Önskar ni köpa några fler aktier efter köpsignaler kommer vi snart ut med tasajtens försäljnings-abonnemangs-vagn. Idag köpte tasajtens abonnenter en annan aktie som redan fortsatt +1 % upp! Tack för att ni flyger med tasajtens flygbolag CASHiiiNG AIR!Missa inte! Abonnera på tasajtens marknadsbrev:
-KÖP TASAJTENS TEKNISKA ANALYS ABONNEMANG OCH FÅ UTSKICK FLERA GÅNGER OM DAGEN, ENDAST TILL PRISET AV EN KAFFE PÅ STAN PER DAG - Klicka här för att läsa mer om tasajtens tydliga och träffsäkra tekniska marknadsbrev!


 

CASHiiiNG AIR
Uppe i luften igen.
Flygbolaget för dig som vi komma iväg i tid!
FING: På väg upp mot en härlig +100 % (diagram källa: Infront) FING: På väg upp mot en härlig +100 % (diagram källa: Infront)

Teknisk analys
Fingerprint fortsätter vidare uppåt och har nu brutit igenom 12,50 kr-nivån. Vägen ligger allt jämt öppen för den test av 16 kr, som aviserats här på tasajtens finansblogg för flera veckor sedan.

Huvudscenariot är att Fingret stiger upp till 16 kr och stänger igen sitt gap.


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!

-Loomis har formerat en negativ huvud/skuldra-formation, läs mer klicka här!


 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln