TEKNISK ANALYS: Visst fanns det säljare i Bitcoin uppe i spannet 7.000-8.000, fortsatt nedgång att vänta!

BITCOIN dagschart: Bitcoin är på väg ned mot 6.000 för att testa köparnas tilltro (diagram källa: IG) BITCOIN dagschart: Bitcoin är på väg ned mot 6.000 för att testa köparnas tilltro (diagram källa: IG)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Bitcoin faller tillbaka efter att ha försökt etablera sig i spannet 7.000-8.000.

Detta skall inte komma som någon överraskning då marknaden visade att det fann säljare i detta område, något som jag skrev om i förra inlägget om Bitcoin (se nedan):

2018-08-31 15:49
Teknisk analys
Bitcoin försökte ta sig in den nya zonen 7000-8000, men det finns säljare här och vi kan även finna en candlesticks doji+ i dagschartet ovan. Vi kan även se att RSI-kurvan inte längre stiger, utan även den - tvekar! Därmed så är den tekniska analysen sammantaget "neutral". Den strategiska swing-tradern inväntar en tydlig signal innan denne agerar!


-För att läsa hela detta inlägg, klicka här!

Teknisk analys
Marknaden rejektade 7.000-8.000 efter att Goldman Sachs lagt ned planerna på att starta upp en tradingavdelning för Cryptovalutor. RSI-kurvan faller och Bitcoin kommer nu att testa köparnas tillit nere vid 6.000. Huvudscenariot är att denna nivå fallerar och Bitcoin droppar ytterligare 10-20 % ned mot 5.000-5.500.


Rekommenderad läsning:
-Senaste inläggen om Bitcoin!
-De senaste inläggen om Fingerprint på tasajtens finansblogg!

Disclaimer - friskrivning
Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja finansiella instrument. Trading i Bitcoin är extremt farligt, och rekommenderas ej.


 

Etiketter: bitcoin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln