TEKNISK ANALYS: Köpsignal i Fingerprint - målkurs 16 kr!

FING B: Aktien stiger därför att köparna är på plats (diagram källa: Infront) FING B: Aktien stiger därför att köparna är på plats (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Liket vaknar efter kallduschen!
Den som trodde på spå-i-kaffe-sump och teknisk analys fick sig en rejäl snyting då Fingerprint droppade ned som en sten till 7,80-8,00 kr-nivån efter en teknisk köpsignal på 9 kr.

Teknisk analys
Idag visar aktien teknisk styrka genom att stiga upp över de stigande topparna! Detta innebär rent tekniskt att Fingerprint har utlöst en köpsignal och den som tror på tomten finner en målkurs på 9,00-10,00 kr inför Q3-rapporten på fredag.

Den viktigaste frågan man kan ställa just nu
Den viktigaste frågan man kan ställa sig just nu är förstås, varför ett av jordklotets största börsbolag GOOGLE skulle beställa tusentals biometri-kort av ett företag, om man inte undersökt kreditvärdigheten, leveransförmågan, och trovärdigheten för detta bolag?

Som jag ser saken, en tydlig ledtråd! (men man har ju haft fel förr!)


Nåväl. Tänk så här då:
Den som är ansvarig för Googles Pixel-telefoner vill säkert fortsätta att arbeta på GOOGLE. Då tar denna inköpschef bäst reda på om Fingerprint är en lämplig leverantör INNAN han lägger denna jättelika beställning. Eller hur!

Eftersom FINGERPRINT fick ordern av Google så är min slutsats att GOOGLE kommit fram till att FINGERPRINT håller måttet! Detta är dessutom en mycket viktig kvalitetsstämpel! Google hade trots allt många konkurrenter till Fingerprint att välja mellan. Eller så finns bara Fingerprint på marknaden - och då är detta köpsignal lika fullt...

Alternativt är tänker GOOGLE köpa så mycket biometrikort att GOOGLE själva vet att FINGERPRINT kommer att överleva.
Men att diskutera något bud är dock att ta Tomtens julafton för långt.

Alltså:
Min slutsats är att Fingerprint är på rätt väg. En bedömning endast baserat på två saker:
-Man får en order av ett av världens allra största börsbolag från USA! (OBS! nyheten publicerad den 10 okt 2018)
-Aktiekursen stiger, vilket per definition innebär att köparna är i majoritet!


Jag sticker ut hakan som vanligt, redo för en ny smocka - med en målkurs på 16 kr och målområde 12-18 kr. 
Jakten på 100 % är igång!
Disclaimer - friskrivning
Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla aktier för pengar är extremt riskfyllt och rekommenderas ej. 


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln