TEKNISK ANALYS: Fingerprint rekylerar tillbaka - är köparna fortfarande i majoritet?

FING B dagsdiagram: Inget för den defensiva tradern (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram: Inget för den defensiva tradern (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Fingerprint tog fart - men rekyl idag
Fingerprint utlöste en köpsignal igår, och den påpassliga aggressiva tradern tog denna tekniska köpsignal trots en sur omgivande börs.

Uppgången tilltog och Fingret fortsatte vidare hela +6,5 % ytterligare under dagen, för att stänga på dagshögsta 9,30 kr.

Idag ser vi hur Oktoberbjörnen rammar till börsen som faller som en fura -1,56 %.

Därmed har vi en intressant situation med köpsignal i Fingerprint men en pågående säljsignal i OMX.

Teknisk analys
Fingerprint har nu rekylerat tillbaka till köpsignalens start men förutsättningarna har inte förändrats. Aktien är tekniskt stark och "köparna är i majoritet" (-5 % rekyl efter +10 % uppgång igår tyder på att köparna är starkare).

Googles order borgar för en spekulativ fundamental styrka, men det hela avgörs förstås på Frickin Friday! Då släpper Fingerprints fruktade Q3-rapport. Då gäller det att ha extra underfrallor med sig på jobbet! Räkna med att det går undan!
Den strategiska swing-tradern kan alltid överväga att låsa in vinst på vägen upp. Den positiva målkursen på 16 kr, med målområdet kring 12-18 kr står.Disclaimer - friskrivning
Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Detta inlägg skall inte ses som en rekommendation att varje sig köpa eller sälja finansiella instrument. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv.


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln