TEKNISK ANALYS: Nytt blankningsläge i Loomis - så långt ned skall aktien!

LOOM: En affärsidé som snart är obsolet - en aktie som är tekniskt svag (diagram källa: Infront) LOOM: En affärsidé som snart är obsolet - en aktie som är tekniskt svag (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Ny säljsignal i Loomis!
Varför inte kombinera fundamental analys med teknisk analys?

Den senaste säljsignalen och blankningen i Loomis blev en tursam succé tack vare oktoberbjörnen?

Loomis affärsidé: "Managing CASH in Society", borde få den mest inbitna sedelfantastens nackhår att krulla sig, i en värld som går mot en allt mer utsträckt digitalisering.

Den senaste säljsignalen i Loomis tog med hjälp av Oktoberbjörnen ned aktiekursen till 260 kr- nivån, och då RSI föll ned under 30 var det knappast någon större tvekan om att det var dags att ta hem vinsten i den korta positionen. De som följer mitt analysbrev kunde läsa om detta nere vid 258 kr. 

Upprekyl slog till och därpå fick vi se en Q3-rapport som visade problem i Sverige, men fortfarande stabil utveckling i utlandet - och detta fick marknaden att ställa upp aktien till 300 kr.  Nu har LOOMIS gjorde en reversal uppe vid kanaltaket samtidigt som RSI befinner sig vi den vändzon. En blankning här har även fördelen av att fungera som en hedge om oktoberbjörnen skulle vakna till liv i november igen.

Den som tror på Tomten och att spå-i-kaffe-sump, finner därmed en säljsignal i Loomis. En av tomtens renar påstår att målkursen är mid-range 270-280 kr med potential ned till kanalens golv 260 kr, eftersom kanalen lutar nedåt.


 

LOOM: "Managing CASH in society" LOOM: "Managing CASH in society"

Tänk mer på framtiden - Därför det är där du skall spendera resten av ditt liv!
Varför någon butik skulle vilja lägga sina pengar på denna typ av bevakning av sina pengar när VISA-kortet är uppfunnit är en gåta.


 

Skydda pengar med automatvapen när det finns VISA kort? Skydda pengar med automatvapen när det finns VISA kort?

Detta gäller oavsett om vi pratar Sverige eller Europa. 

Därtill har vi Bitcoin och kryptovalutorna. Sannolikheten att någon kryptovaluta når ut till butik inom kort är hög - då är det lika fullt, bye bye med CASH in Society.

Planerar kanske inte herr Riksbanks-chef Ingves en e-krona?

Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Likaså hantera pengar i butik!

 

Etiketter: loom

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln