ANALYS: Så mycket är H&M:s aktie värd!

Kalles Bröllops-Café (HM B) dagsdiagram: Bottnade på 120 kr, har nu stigit upp till riktkursen 157,50 kr (diagram källa: Infront) Kalles Bröllops-Café (HM B) dagsdiagram: Bottnade på 120 kr, har nu stigit upp till riktkursen 157,50 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


H&M bottnade på 120 kr!
Den tekniska analysen fick rätt denna gång. Botten kring 120 kr i Kalles Bröllops-Café visade sig hålla.

Jag stack som vanligt ut hakan och kom upp med en bisarr målkurs, 
denna gång att H&M:s aktie var värd exakt "157,50 kr "- enligt en amatörmässig fundamental bedömning.

För att läsa om dessa utsagor och fabuleringar i H&M, se tasajtens finansblogg:

http://www.tasajten.se/i/t27623555/hm


HM är därmed neutral - riktkursen 157,50 kr kvarstår!
H&M har nu tagit sig upp till "Fair Value" 157,50 kr, och i diagrammet kan vi bevisligen se att marknaden är överens om att detta är korrekt pris - i alla fall för stunden! (kanske får Kalle något nytt infall och vill öppna bowlingbanor längs in i butiken och då kanske vi måste justera upp kursen! Vem vet. Allt kan hända).

Aktien är just nu korrekt värderad och till och med spå-i-kaffe-sumps-analys även kallat teknisk hoccus-poccus analys bekräftar den neutrala bilden genom att platta ut RSI kring neutrala 50.

Sammanfattningsvis: Den tekniska analysen fick rätt i att 120 kr-nivån var en långsiktig botten - Den fundamentala analysen fick rätt i att aktien är värd 157,50 kr! Aktien är nu "neutral". 

Tasajten behåller riktkursen 157,50 kr
Teknisk status: NeutralVill du få teknisk analys varje dag på OMX och aktier innan öppning?
-Läs mer om tasajtens tekniska marknadsbrev (kostar endast en kopp kaffe om dan)

Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. 


 

Etiketter: hm

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln