TEKNISK ANALYS: Fingerprint faller tillbaka - men är det en tillfällig rekyl? 

FING dagsdiagram: Hur ser egentligen RSI-kurvan ut i en uppgångsfas?  (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram: Hur ser egentligen RSI-kurvan ut i en uppgångsfas? (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Fingerprint faller tillbaka - men är det en tillfällig rekyl?
Fingerprint föll ned till mid-range och här finns visst stöd.

Teknisk analys
Den som tror på larvig teknisk hoccus poccus-analys och spå-i-kaffe-sump kan dock se att RSI-kurvan varit upp och vänt ned från 70-nivån.

I det fyrkantiga rektanglarna kan vi dock se hur RSI uppför sig då aktien stiger i en uppgångsfas.

Den fråga man skall ställa sig är om läget vi nu ser på minner mer om formationen inne i rektanglarna eller den nedgång i RSI-kurvan som sker kring den stora röda pilen?

Väger man ihop allt detta får vi, som jag ser saken, en tekniskt neutral aktie. Eftersom bolaget rent fundamentalt är på rätt väg, letar jag primärt endast köpsignal. Vore det inte spännande med en ny köpsignal-a-la-kaffe-sump nere vid 8,80-9,80 kr?


Vill du få tasajtens tekniska marknadsbrev med teknisk analys på OMX och OMX-aktierna varje dag?
-Abonnera på tasajtens marknadsbrev till priset av en kopp kaffe om dan, läs dock först mer om vad som ingår och priset här!
Disclaimer - friskrivning
Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla aktier för pengar är extremt riskfyllt och rekommenderas ej.  

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln