TEKNISK ANALYS: Fingerprint faller ned under 11 kr - var finns vändzonen?

FING B dagsdiagram: Eftersom ingen egentligen vet vad bolaget borde vara värt, kan den negativa vågen pågå ända till nästa stöd, i alla ur ett "tekniskt perspektiv" (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram: Eftersom ingen egentligen vet vad bolaget borde vara värt, kan den negativa vågen pågå ända till nästa stöd, i alla ur ett "tekniskt perspektiv" (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Säljarna fortfarande i majoritet!
Fingerprint föll ned till Mid-range och stödet precis ovanför 11 kr-nivån.

Säljarna är dock i majoritet och detta är den enda orsaken egentligen till att en aktie faller.

Varför varje enskild säljare sålde sina aktier är förstås helt omöjligt att ens få reda på - och "snittorsaken" går inte heller att varken kalkyleras eller bedöma.

Gertrud säljer 10.000 aktier därför att hon skall köpa en ny motorsåg åt sin man.

Valfrid säljer sina aktier därför att han inte längre tror på varken internet eller mobiltelefoni.

Hur går man ett snitt på dessa två argument?

Men som tur är slipper vi sitta och fundera det! Vi kan bara titta på aktiekursen! Om priset stiger då är köparna i majoritet - om aktien faller så är säljarna det!

Teknisk analys
Ingenting har förändrats i den tekniska analysen. Fingerprint faller och säljarna är i majoritet. RSI-kurvan bekräftar denna verklighet och den mest sannolika är att aktien faller vidare. Kanske fortsätter nedgången tills RSI når 30 eller aktien gör en reversal eller någon annan omslagsformation nere i spannet 8,50-10,20 kr (se ringen i diagrammet ovan).

Vi får se. Upp till bevis. jakten på en ny köpsignal längre ned kan börja!Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. 


 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln