TEKNISK ANALYS: Fingerprint faller aggressivt - så långt ned skall aktien!

FING dagsdiagram (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Fingerprint faller allt närmare negativa målkursen
Fingerprint droppar -4,20 % och detta kommer som tur är inte som någon överraskning för dig som följer tasajtens hysteriska tekniska hoccus-poccus analyser, baserad på det som man i dagligt tal kallar för spå-i-kaffe-sump. Det vill säga teknisk mumbo-jumbo analys.

Någon som endast du som är riktigt naiv tror på. Ungefär som en 3 åring som tror på tomten.  

Ovan: Allt du behöver för att bli en träffsäker teknisk analytiker. Ovan: Allt du behöver för att bli en träffsäker teknisk analytiker.

Teknisk analys - Spå i kaffesump
Men låt oss då höra vad kaffesumpen säger. RSI kurvan faller, och som bekant så är detta aldrig ett positivt tecken. Innebörden är helt enkelt att de soliga dagarna blir mindre solig, i förhållande till hur mycket regn som faller när vädret är surt. 

RSI-kurvan kan falla om regnet tilltar, eller om solen går i moln. Eller både och.
Alla orsaker innebär att sannolikheten för sämre väder har ökat. Att gå emot denna kurva kräver både envishet och stor förmåga att uthärda motgång.

Aktien faller nu och Fingerprint är känt för att överreagera åt olika håll. Detta är något positivt, till skillnad från när din partner gör det i ett förhållande. 

Huvudscenariot enligt spå-i-kaffe-sump kvarstår. Fingerprint är på väg ned för en attack av stödet och en test av 8,50-10,20 kr. 

Rekommenderad läsning:
-De senaste inlägg om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg, klicka här!Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om tror på detta eller tomten får du skylla dig själv. Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. 
 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln