TEKNISK ANALYS: Fingerprint inne i köpsignal - här är målkursen!

FING dagsdiagram: Aktien har tagit fart uppåt och enligt kaffe-sumpen testar FING kanaltaket inom kort! (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram: Aktien har tagit fart uppåt och enligt kaffe-sumpen testar FING kanaltaket inom kort! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader och pajas
www.tasajten.se

Lysande utsikter för Fingerprint
Fingerprint är enligt bolagets VD ledare inom en av de kommande stora marknaderna för biosensorer för fingeravtryck.

Igår meddelade bolaget ett samarbete med kinesiska Feitian, som ger Fingerprint tillgång till en marknad som är större än både VISA och Mastercard tillsammans!

12 miljarder kort år 2020 bara för dessa.

Hur ser då den tekniska hoccus poccus analysen? Med kaffe sump som analysunderlag!


Teknisk analys
Aktien har brutit sitt negativa momentum och nu tagit fart uppåt från Mid-range.

Det jag kan läsa av i kaffe-sumpen, även kallat "teknisk analys", är att köparna åter igen är i majoritet och att aktien nu tagit fart upp mot kanaltaket och 14-15 kr.

Vi kan även se i detta hoccus poccus diagram att RSI-kurvan vänder uppåt från neutrala 50.
Detta är ett en klassisk up-swing, och indikerar på kommande rejäl styrka, säger Tomten. Tomten säger att den tekniska målkursen är 16-20 kr, och att den fundamentala analysen pekar på 19-52 kr.


Rekommenderad läsning
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg, klicka här!
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och riskerar aldrig mer än några procent av sin portfölj på någon enskild tradingidé. 


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln