TEKNISK ANALYS: Fingerprint trotsar en annars sur börs - aktien inne i köpsignal!

FING 120 min FING 120 min

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint finner stöd på 12 kr-nivån!
Medan OMX faller -1,2 % finner vi att Fingerprint vandrar sidlänges kring 12 kr-nivån. 

Teknisk Analys
Den som följer mina tekniska-kaffe-sumps-analyser vet att Fingerprint just nu vandrar inne i en köpsignal mitt inne i kaffesumpen.

Aktier har förstås mycket att bevisa, men faktum kvarstår Fingerprint uppvisar just nu såväl stigande bottnar som toppar och detta är alltid ett positivt tecken.


 

FING B: Inne i köpsignal med målkursen 16-20 kr (diagram källa: Infront) FING B: Inne i köpsignal med målkursen 16-20 kr (diagram källa: Infront)

Zoomar vi ut och tittar till dagsdiagrammet kan vi se att RSI-kurvan befinner sig i stigande trend ovanför 50 och detta är ett positivt tecken!

Huvudscenariot kvarstår, det mest sannolika enligt tomten är att Fingerprint samlar kraft för ett kommande uppställ. Befintlig köpsignal står och målkursen kvarstår på 16-20 kr.


Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till giganstiska förluster. 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln