Teknisk analys: Fingerprints sensor med japansk Smartphone - aktien inne i köpsignal!

FING B dagsdiagram: Kaffe-sumps-analysen pekar på en kommande test av 16 kr (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram: Kaffe-sumps-analysen pekar på en kommande test av 16 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprints sensor når nya framgångar - denna gång i Japan!
Fingerprint steg upp några procent idag trots en annars fallande börs.

På förmiddagen meddelade Fingerprint att deras senor finns med i en smartphone från en japansk tillverkare. 

Teknisk analys
Aktien befinner sig i sin 5:e köpsignal sedan halvårsskiftet.
Förra köpsignalen (nr 4) gav som mest en uppgång om cirka 60 %, men innevarande köpsignal (nr 5) har gått allt annat än bra, och halva jordklotet ligger nu back. Ugh.

Idag stiger dock Fingerprint +5,5 % på en annars sur börs där OMX-index faller -1,3 %. Allt annat lika, så bekräftar detta det vi redan vet. Fingerprint är tekniskt stark och det finns köpare i aktien. Som jag ser på saken har Fingerprint ett motiverat värde på 19-52 kr, och allt går Fingerprints väg. Den som tror på spå-i-kaffe-sump vet redan att man inte kan lita på kaffesump - men att dess analys inte desto mindre pekar på en kommande test av 16 kr (stänger gappet). Detta är ingen ny information.


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!Disclaimer - friskrivning (skyll inte på mig, skyll på din granne Lennart eller dig själv)
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster. 


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln