SÄSONGSMÖNSTER: Så brukar januari sluta!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Igår tittade vi på hur december månad slutat de senaste 29 åren sedan 1990. För att läsa detta inlägg, klicka här!

Idag ska vi se hur januari månad brukar klara sig!

De senaste 28 åren har januari varit en av de starkare månaderna på börsen. I snitt har börsen stigit +1,58 % och 2/3 gånger slutar börsen på plus! (motsvarande 19 av 28 månader).

I början av detta år 2018, fick vi se hur "januari" steg +1,03 %.

Snart får vi se hur januari 2019 klarar sig. Som vanligt sticker jag ut hakan med helt bisarra gissningar! denna gång förutspår kaffesumpen att det blir ännu en positiv januari månad, och såväl helåret 2019 slutar på plus! 

Upp till bevis!


Vill du få ett mail nästa gång ett nytt inlägg publiceras på tasajtens finansblogg (du kan enkelt själv avregistrera dig):
-Ja tack, jag vill registrera min epost adress!
Disclaimer - friskrivning 
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.  

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln