TEKNISK ANALYS: SKF - uppföljning av pågående köpsignal mitt i mega-baissen!

SP500: Mini-krasch efter att decemberbjörnen kom på besök (diagram källa Infront) SP500: Mini-krasch efter att decemberbjörnen kom på besök (diagram källa Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Hur går det för innevarande köpsignal i SKF?
Det är dags att följa upp köpsignalen i SKF mitt i värsta baissen.
-För att läsa senaste köpsignalen i SKF den 11 dec, klicka här!
http://www.tasajten.se/2018/12/11/teknisk-analys-skf-har-utl%C3%B6st-en-k%C3%B6psignal!-41207644


I diagrammet direkt till höger kan vi se att decemberbjörnen kom på besök. SP500 bokstavligen mini-kraschade!

Hur gick det då får kaffe-sumps-analysen, som funnit en köpsignal i SKF?

Hur nu en analys kan finna en köpsignal i denna nedgång?
 

SKF B: Köpsignalen trotsade decemberbjörnen (diagram källa: Infront) SKF B: Köpsignalen trotsade decemberbjörnen (diagram källa: Infront)

Teknisk analys
I diagrammet till höger kan vi se att kaffe-sumps-analysen faktiskt klarade av att stå emot decemberbjörnen, och SKF ligger till och med en krona med vinst!

Inte illa.

Det kan vi tacka kaffe-sumpen för! Det finns köpare i SKF och aktien är på väg upp mot målområdet 138-148 kr, som blivit fördröjt på grund av decemberbjörnen!


Rekommenderad läsning:
-De senaste inläggen om teknisk analys på tasajtens finansblogg, klicka på denna länk för att läsa mer!Disclaimer - friskrivning 
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster. 

 

Etiketter: skf

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln