TEKNISK ANALYS: SKF stiger för fjärde dagen i rad +2,16 %, dags att ta hem vinst! 

SKF: Dags att ta hem vinst! (diagram källa: Infront) SKF: Dags att ta hem vinst! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

SKF rusar vidare uppåt i skyn - allt närmare målkursen!
Det är halleluja-trading i SKF. Aktien befinner sig i en köpsignal och fler än Du börjar nu upptäcka att aktien är billig.

SKF har stigit aggressivt i flera dagar i rad, och uppgången fortsätter kraftigt även idag. Aktien stiger +2,16 % Wow!

Som högst har aktien varit uppe i 146,75 kr. Från köpsignalen på 131 kr, är detta +15,75 kr, eller 12,0 %.

Tack för kaffet.

Teknisk analys - målkursen allt för nära
Det är nu endast någon ynka krona kvar till jackpot på målkursen 148 kr, men då sannolikheten för en rekyl nu stigit till 50-55 % kan jag inte se någon orsak att "spela Allan" (brukar kosta minst -5.000 spänn) och försöka fånga sista kronan.

Det är dags att sälja alla aktier i SKF och låta någon annan försöka fånga de sista kronorna! Om den som köper våra aktier lyckas fånga rörelsen upp till 148-150 kr, är jag den första att gratulera!


 

Tack för att du reste med tasajtens flybolag CASHiiiNG AIR! Tack för att du reste med tasajtens flybolag CASHiiiNG AIR!


SPRAAAAK FRÅN HÖGTALAREN:
-Hallå, hej och välkomna till tasajtens flygbolag KASCHiiiiNG AIR! Vi kommer alldeles strax gå ned för landning om kullagret håller. Bakom oss ser vi några korta krasch-profeter som blankat lite för mycket aktier i SKF, som getsikulerar och pekar nedåt i backen frenetiskt. Ser ut som om de diskuterar konjunkturen i USA. Vi beräknas landa i Palma om 146 sekunder och vädret är +24 och sol. Tack för att ni flög med KASCHiiiiNG AIR!

SPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!Missa inte nästa köpsignal:
-Teckna ett abonnemang på tasajtens tekniska marknadsbrev!

Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna oseriösa blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.  

Etiketter: skf

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln