TEKNISK ANALYS: Rallyt i Fingerprint fortsätter +8,19 % - vad gäller nu?

FING: Rally utan dess like - närmar sig sitt fundamentala minimumvärde 19 kr, men RSI indikerar på att aktien är tekniskt överköpt (diagram källa: Infront) FING: Rally utan dess like - närmar sig sitt fundamentala minimumvärde 19 kr, men RSI indikerar på att aktien är tekniskt överköpt (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Rallyt i Fingerprint fortsätter mot det fundamentala minimumvärdet 19 kr!
Fingerprint fortsätter sin himlafärd. Aktien rusar vidare uppåt och testar 18 kr i dag, och RSI dunkar upp i nättaket!

Teknisk analys
Ur ett teknisk perspektiv har aktien nått målkursen 16 kr, och just nu så är aktien "överköpt". Sannolikheten för fortsatt uppgång är allt jämt inte mer än 50 %, och den strategiska swing-tradern letar inte dessa typer av bets, och är flat (och missar den senaste uppgången).

Fundamental analys
I de senaste blogginläggen finner vi en "låg" värdering på 19 kr per aktie, och en "positiv" på 52 kr. Att aktien nu söker sig snabbt upp mot 19 kr, kan omöjligt komma som någon total överraskning. Skulle inte Fingerprint klara 150 mkr på kvartalet? och förtjäna en vinstmultipel om 10x, då de är marknadsledande i sin bransch inom "betalkorten"`!

The OMEN - Vad händer nu?
Sannolikheten för en rekyl inför Q4 nu då värderingen närmar sig 18-19 kr är minst 50 %. En fullt möjlig utveckling är en rekyl tillbaka ned mot kanaltaket kring 15-16 kr, men lika troligt är en test av 19 kr. Någon edge i ett bet här finns inte. varken på lång- eller kortsidan! Aktien är nu överköpt och måste skapa en ny basformation av något slag, innan en ny köpsignal med edge kan uppstå!

Stort Tack för att du följer tasajtens finansblogg!


Rekommenderad läsning:
-De senaste tekniska analyserna på Fingerprint, klicka här!
-De senaste inläggen på tasajtens finansblogg, klicka här!


Vill du få teknisk analys på OMX varje dag innan öppning?
-Köp ett abonnemang på tasajten teknisk marknadsbrev, läs först mer här om priser och vad som exakt ingår!


Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster. 
 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln