ANALYS: Fingerprint når tasajtens fundamentala riktkurs 19 kr - aktien nu fullvärderad inför Q4!

FING: Nådde tasajtens fundamentala riktkurs 19 kr - men på denna nivå finns det säljare. Aktien är här upp fullvärderad inför Q4 den 15 feb 2019 (diagram källa: Infront) FING: Nådde tasajtens fundamentala riktkurs 19 kr - men på denna nivå finns det säljare. Aktien är här upp fullvärderad inför Q4 den 15 feb 2019 (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fundamentala riktkursen 19 kr uppnådd - aktien nu fullvärderat innan Q4!
Den tekniska köpsignalen överträffade alla vildaste fantasier, efter att den blå kilen brutits. Fingerprint rusade omedelbart upp +50 % till den tekniska målkursen 16 kr, och kort därpå dunkade större utländska fonder upp Fingret även till tasajtens fundamentala riktkurs 19 kr, som jag tjatat om som en papegoja (detta motsvarar som bekant en kvartalsvinst om 150 mkr och en vinstmultipel på 10x)

Teknisk analys
Fingerprint är nu överköpt och RSI befinner sig i nättaket. En rekyl är nu på väg in.

The OMEN - Detta händer nu!
Det finns säljare uppe vid 19 kr, och aktien kommer inte passera denna nivå innan Q4 den 15 februari 2019. Fingerprint förväntas nu rekylera ned mot kanaltaket och snart ser vi aktien i spannet 15-18 kr, där marknaden börjar vandra sidlänges i en otroligt ryckig färd!

Jag har fått mängder med frågor om Fingerprint de senaste dagarna och detta är förstås roligt. En fråga som återkommer är; vem är det som ligger på köpsidan?

Min bästa gissning på en omöjlig fråga, är "stora utländska placerare", som köper position i biometrimarknaden. Alternativet är de kinesiska bolagen som Fingerprints VD pekade ut i föregående rapportintervju. Just nu är inte kinesiska företag högst upp på inköpslistan, kanske?

Vem vet.

Tack för att du följer tasajtens finansblogg!


För dig som vill ha mer tydlig och träffsäker teknisk analys på OMX och de större stockholmsaktierna:
-Testa tasajtens tekniska marknadsbrev en månad, helt utan åtagande för 300 kr. Det är cirka 15 kr om dagen.


Rekommenderad läsning:
-Senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint, på tasajtens finansblogg - klicka här!
 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln