TEKNISK ANALYS: Fingerprint - om du inte vill köpa kinesiskt! Här är nya målkursen!

FING B dagsdiagram (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fortsatt uppgång i sikte - om du inte hellre vill köpa kinesiskt!
Fingerprint stiger och har nu brutit upp genom sitt redan positiva kanaltak. Den som inte tror på tomten eller på spå-i-kaffe-sump kan sluta läsa här. 

Den som däremot är lite naiv och lättlurad och tror på Troll, Spöken, hoccus-poccus analys, eller på löjliga blå kilar som ger kraftiga köpsignaler - har däremot kommit till rätt ställe!

 

-Jag ser en blå kil...i Fingret! -Jag ser en blå kil...i Fingret!

Spå i kula eller inte?
Låt oss då titta på fakta. Den som idag vill köpa in sig i biosensor-branschen (och framför allt inom betalkort), men vill undvika kinesiska bolag som potentiellt kan bli portad från Europa eller de anglosaxiska marknaderna (som Huawei), har bara ett bolag att välja på
- FINGERPRINT!

(i alla fall om man skall tro på Fingerprints VD, som listar bolagets "större" konkurrenter. BARA KINESISKA BOLAG!). Wow!

 

Brittisks Legal & Standard, ville köpa in sig i fingeravtrycksmarknaden, alla andra fonder som också vill in, måste skynda sig - det finns inte så mycket aktier i bolaget (källa: Nyhetsbyrån Direkt) Brittisks Legal & Standard, ville köpa in sig i fingeravtrycksmarknaden, alla andra fonder som också vill in, måste skynda sig - det finns inte så mycket aktier i bolaget (källa: Nyhetsbyrån Direkt)

Aktierna som finns till salu är få
Den som inte tror på ovan nämnda fakta kan ringa Fondförvaltaren på brittiska försäkring och kapitalförvaltningsbolaget Legal & Standard, och fråga om det kändes roligt att driva upp kursen i Fingerprint nästan +100 % för att få in ynka +5 % av bolaget?


Teknisk analys
Fingerprint har utlöst en tydlig köpsignal och aktien är på sikt på  väg att stänga gapet på 32 kr. I första hand testar aktien 20-25 kr!

Fundamental analys
Om Fingerprint klarar visa en kvartalsvinst på 250 mkr, och marknaden värderar denna marknadsledare till 16x vinstmultipel, blir riktvärdet 52 kr. Knappast någon orimlighet på 12-36 månaders sikt!

Fotnot: All-time-high 136,40 kr

Upp till bevis!
Gogogogogogogo!Vill du spara din egen tid - låt tasajten göra analyserna åt dig!
-Prova tasajtens marknadsbrev under en provmånad för endast 300 kr (15 kr per dag). Utan åtagande!
Analys på aktier och OMX tre gånger dagligen!
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster. 

 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln