TEKNISK ANALYS: Köpsignal i Securitas! så högt skall aktien!

SECU: Köpsignal efter att RSI brutit kanaltaket! (diagram källa: Infront) SECU: Köpsignal efter att RSI brutit kanaltaket! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Brott lönar sig - fråga Securitas!
Djursholms bank i Danderyd blev igår rånad, vilket framgick i en facebook grupp. Frågan är dock hur mycket pengar man kom åt. 

Det enda stället på jordklotet där den INTE finns några kontanter är förstås – PÅ BANKEN! 

Ironins blekfeta tryne fiser Dig i ansiktet - IGEN!

För tillfället sker det många saker ute i samhället till SECURITAS fördel.

Exempelvis så gick regeringen / Sossarna i dagarna ut och meddelade att deras striktare hållning mot ökat migration, kommer att ändras – och Sverige måste bli mer humanare! Fler måste få komma hit.

Det finns ingen orsak att diskutera om migranter eller asiater för den delen, begår mer brott än andra ”grupper”.

Vad vi däremot kan säga med 100 % säkerhet, är att FLER människor (sk#it samma varifrån de kommer), innebär fler ANTAL brott och därmed större behov av säkerhet.

Vilket bolag kommer gynnas tro?Teknisk analys
Securitas aktie stiger upp mot nya 'highs' och den stora efterfrågan kommer att innebära högre priser på redan dyra tjänster. RSI-kurvan har redan brutit sitt kanaltak och den som tror på teknisk analys vet att detta innebär att även aktiepriset bryter sitt motstånd. "Teknisk-hoccus-poccus-analys" indikerar därmed på att Securitas kommer stiga upp en klassisk 10 kronare till 152-158 kr.


 

SECU: I vinnarhålet (diagram källa: Infront) SECU: I vinnarhålet (diagram källa: Infront)

Zoomar vi ut blicken kan vi se att brott lönar sig. SECURITAS befinner sig i en mycket stark formation med stigande bottnar och stigande toppar. På längre sikt finns en helt galen målkurs på 180-200 kr. Men för att tro på den måste man vara riktigt naiv och det hjälper även om man är lite bakom flötet. Jag tror på detta.

Vad tror Du på?

 

För dig som vill blir framgångsrik på Trading med teknisk analys som beslutsunderlag - mindre än 10 ex kvar! För dig som vill blir framgångsrik på Trading med teknisk analys som beslutsunderlag - mindre än 10 ex kvar!

SISTA CHANSEN ATT KÖPA TRADING & TEKNISKA ANALYSBOKEN

Det finns nu mindre än 10 ex kvar. Ingen ny upplaga är planerad, då det tog 2 år att sälja slut på upplagan.

Den som vill köpa sig ett exemplar har sista chansen nu.

25 års erfarenhet från trading och teknisk analys komprimerad i en 300 sidors A4 bok som tog över ett år att skriva.
-Köp ditt exemplar här och nu, sista chansen!
-Klicka här för att köpa boken!Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.


 

Etiketter: securitas

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln