TEKNISK ANALYS: Rally i Fingerprint! +5,75 % Detta gäller nu!

FING B: Aktien stiger. Det betyder att köparna är i majoritet. (diagram källa: Infront) FING B: Aktien stiger. Det betyder att köparna är i majoritet. (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Det förutspådda Mega-Rallyt i Fingerprint blir verklighet!
Fingerprint signalerade för ett kommande mega-rally i den numera ökända spå-i-kaffe-sumps-analysen. Så även kallad teknisk analys. Endast den som är riktigt bakom flötet och naiv tror på sånt här hoccus poccus.

-Sånt sysslar vi inte med här serru grabben!

Fick jag höra av en förvaltare för några år sedan, när jag ringde och frågade om "de" var intresserad av lite hoccus-poccus-analys.

Må så vara. Alla måste finna sitt eget angreppssätt! Det finns inga rätt och inga fel. Som jag ser saken så är teknisk analys bara ett komplement till den totala analysen.


Teknisk analys
Nu bryter aktien upp över viktiga tekniska nivåer, och vi kan bevisligen se att aktien noterar högre toppar och högre bottnar. Den som förnekar teknisk analys, kan dock inte förneka matematisk fakta. Köparna är i majoritet. Bevis för detta är förstås att aktien stiger.

Varför komplicera saker och ting?

Köparna är på plats i ett världsledande skuldfritt bolag i en ny bransch - där bolaget dessutom markerar att de har kontroll på kostnadsutvecklingen (400 mkr/ år).

Sammanfattningsvis: Fingerprint befinner sig i en köpsignal och är på väg upp för att stänga gappet på 32 kr. Det tekniska målområdet på 24-32 kr kvarstår.

Gogogogogogo!


Rekommenderad läsning:

-De senaste inläggen om teknisk analys på Fingerprint på tasajtens finansblogg, klicka här!
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.
 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln